Anna Äidille parasta hoitoa! Nämä ovat varmat valinnat Äídille 🙂  Näistä on tykätty todella paljon! Lahjakortit ovat voimassa vuoden loppuun saakka.

Hermoratahieronta

Rentouttava, kivuton kahden tunnin hieronta. Hoitaja käyttää kevyttä painallus- ja pyöräytystekniikkaa eli akupainantatekniikkaa. Käydään keho läpi päästä varpaisiin. Kokonaisvaltainen hoito. Sopii monien sairauksien ja kiputilojen helpottamiseen.

Hinta kahden tunnin hoidolle on 99 €

Lahjakortin saat ostettua tästä e-lahjakortin https://hierontavantaa2.pm3.fi/tuote/lahjakortti-hermoratahieronta/
tai Postin kautta lähetettävän https://hierontavantaa.fi/tuote/lahjakortti-hermoratahieronta/
Lahjakortin voi myös noutaa hoitohuoneelta sovittuna aikana.

 


Ki-energiahieronta

Ihana 1,5 tunnin hoito. Todella rentouttava intialainen koko kehon hieronta. Kivuton ja nesteitä liikkeelle laittava hoito. Lihaksien hieronnassa käytetään erilaisia tekniikoita. Lisäksi käsitellään kehon marmapisteitä (energiapisteitä) ja tasapainotetaan chakroja (energiakeskuksia) intialaisten oppien mukaisesti. Hieronnassa käytetään lämmitettyä öljyä. Kokonaisvaltainen hoito keholle ja mielelle. Parhaimmillaan ki-energiahieronta tuo kokonaisvaltaista tasapainoa.

Hinta 1,5 tunnin hoidolle on 89 €

Lahjakortin saat ostettua tästä https://hierontavantaa2.pm3.fi/tuote/lahjakortti-ki-energiahieronta/
Lahjakortin voi myös noutaa hoitohuoneelta sovittuna aikana.


Ayurvedinen kuumakivihieronta

Lihaksia rentouttava, kivuton hieronta. Koko kehon hieronta kestää 1,5 tuntia. Hieronnassa käytetään lämpimiä kiviä. Hieronnassa käytetään myös lämmintä öljyä. Kuumakivihieronta on vanha hoitomuoto, jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä, mm. Intiassa, Tiibetissä sekä Havaijilla. Kiviä on käytetty erilaisten kiputilojen hoidossa, puhdistushoidoissa ja hermostollisten ongelmien hoidossa. Ayurvedisessä kuumakivihieronnassa yhdistyvät intialaisen hieronnan ja lämpimien kivien rentouttava vaikutus.

Hinta 1.5 tunnin hoidolle on 118 €

Lahjakortin saat ostettua tästä https://hierontavantaa2.pm3.fi/tuote/lahjakortti-ayurvedinen-kuumakivihieronta-15-tuntia/
Lahjakortin voi myös noutaa hoitohuoneelta sovittuna aikana


Ayurvedinen käsi- ja jalkahi
eronta

Ihana ja kivuton 1,5 tuntia kestävä hieronta perustuu perinteiseen intialaiseen hierontatyöskentelyyn.Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energia liikkeelle. Hoidossa käsitellään myös marmapisteitä (energiapisteitä) Jalka- ja käsihieronnassa käytetään pronssista Kasamaljaa, joka mm. rauhoittaa ja helpottaa kuona-aineiden poistumista kehosta.

Hinta 1,5 tunnin hoidolle on 89 €

Lahjakortin saat ostettua tästä https://hierontavantaa2.pm3.fi/tuote/lahjakortti-ajara-intialainen-jalka-ja-kasihieronta-ayurvedinen-refleksologia-90-min/
Lahjakortin voi myös noutaa hoitohuoneelta sovittuna aikana

 

Luonnollinen Ayurvedinen Facelift-hieronta

Tässä ihanassa, tunnin kestävässä hieronnassa käsitellään ensin niskan alue ja pää ilman öljyä. Sen jälkeen hartiat, olkavarret, rinnanalue, niska ja kasvot käsitellään öljyllä, kohottavilla, rentouttavilla ja uudistavilla hierontaliikkeillä. Hoito on erittäin rentouttava, kasvolihaksia elvyttävä ja koko kehoa energisoiva.

Hieronta koostuu erilaisista tehokkaista hierontatekniikoista ja energialinjojen ja pisteiden käsittelyistä, joita on käytetty perinteisessä ayurvedisessä terveyden- ja kauneudenhoidossa vuosituhansia.

Hinta tunnin facelift hieronalle on 65 €

Lahjakortin saat ostettua tästä https://hierontavantaa2.pm3.fi/tuote/lahjakortti-luonnollinen-facelift-ayurvedinen-kohottava-paan-ja-kasvojen-hieronta-60-min/
Lahjakortin voi myös noutaa hoitohuoneelta sovittuna aikana.

Varmat valinnat Äidille! 🙂