Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient +45 Man

37,00 

Luonnolliset vitamiinit miehille,
60 kaps.

Food-Grown® Daily Multi Nutrient 45+ Man on ravintomuotoinen monivitamiinivalmiste ja se on kehitetty erityisesti yli 45-vuotiaan miehen yleiseen hyvinvointiin. Se on yhdistelmä Food-Grown® -vitamiineja, mineraaleja ja yrittejä, jotka on ammattitaidolla koottu tukemaan normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Keskeisimpiä elimistön toiminnan alueita, joita halutaan tukea, ovat testosteronituotanto, sydän- ja verenkiertoelimet, energia-aineenvaihdunta ja vastustuskyvyn normaali toiminta. Valmisteeseen on lisätty alfalipoiinihappoa, n-asetyylikysteiinia, betaiinihydrokloridia ja sienijauheita tukemaan vaativaa elämäntyyliä.

Wild Nutrition -ravintolisäsarjan tuotteet ovat 100% luonnollisia, ravinnosta koostuvia vitamiini- ja hivenainevalmisteita.

 

Kuvaus

Tämä laadukas yhdistelmä Food-Grown® vitamiineja ja mineraaleja sisältää mm. sinkkiä, joka edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina, D-vitamiinia joka edistää immuunipuolustuksen ja luiden pysymistä normaaleina sekä magnesiumia, joka edistää lihasten normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa. Valmisteeseen on lisätty betaiinihydrokloridia tukemaan vatsahappojen tuotantoa.

Elimistömme tuottaa vähemmän vatsahappoja ikääntyessämme ja tämä voi heikentää ruoansulatusta ja mineraalien imeytymistä. Toisiaan täydentävät raaka-aineet kuten reishi, männynkuoriuute sekä n-asetyylikysteiini on lisätty tuotteeseen yleisvahvistavina ainesosina tukemaan kiireisessä ja vaativassa elämäntilanteessa.

Miten eroaa muista ravintolisistä?
Tuotteiden teho perustuu ainutlaatuiseen valmistusmenetelmään. Lisätyt ravintoaineet kasvatetaan tuoreessa raakaruokamassassa. Wild Nutrition on 100 % aidosti luonnollinen ravintolisä.

Tehokkuutta

Wild Nutrition -ravintolisät ovat tehokkaita myös pieninä annoksina, sillä Food-Grown® -menetelmä parantaa vitamiinien ja mineraalien biohyödynnettävyyttä ja vaikuttaa kehossa.

Kapselit on pakattu tummiin lasipurkkeihin parhaan mahdollisen säilyvyyden takaamiseksi.

Annostus: 2 kapseliä päivässä
Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää.

Ravintosisältö:

2 kapselia sisältää:
D3-vitamiini 5μg
E-vitamiini 6mg a-TE**
C-vitamiini 30mg
K1-vitamiini 30μg
B1-vitamiini 1.4mg
B2-vitamiini 1.6mg
Niasiini 8mg NE
B6-vitamiini 2mg
Foolihappo 100μg
B12-vitamiini 2,5μg
Biotiini 25μg
Pantoteenihappo 5mg
Kalsium 100mg
Magnesium 60mg
Rauta 1,5mg
Sinkki 4mg
Kupari 250μg
Mangaani 1mg
Seleeni 100μg
Kromi 50μg
Molybdeeni 10μg
Jodi 20μg
Boori 1mg
Koliini 2,5mg
Inositoli 25mg
Alfalipoiinihappo 20mg
Betakaroteeni 1,5mg
NAC 30mg
Männynkuoriuute 20mg
Koentsyymi Q10 0,4mg
Luomu-reishijauhe 70mg
Betaiinihydrokloridi 50mg
Bioflavonoidit 9mg

Energiaa, rasvaa,proteiineja ja hiilihydraatteja mitättömiä määriä.
**a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti/a-TE-alfa-tokoferyl ekvivalenter.

Ei sisällä: Apuaineita, vehnää, soijaa, gluteenia, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.

Ainesosat: Sitrushedelmälihassa kasvatettua C-vitamiinia ja bioflavonoideja; erilaisia karotenoideja; vitamiini- ja mineraalivahvistetun hiivan tuottamina K-vitamiini, tiamiini, riboflaviini, B6-vitamiini, foolihappo (luonnossa esiintyvässä folaatti-muoto), B12-vitamiini, biotiini, boori, koliini, inositoli, D3-vitamiini, niasiini, pantoteenihappo, GTF* kromi ja koentsyymi Q10; kupari, mangaani, seleeni, sinkki, molybdeeni, rauta ja jodi Lactobacillus bulgaricus-bakteerin tuottamina; kalsium merilevästä (Lithothamnion calcareum), magnesium puhdistetusta merivedestä, hernemassassa (Pisum sativum) kasvatettu E- vitamiini, lykopeeni Blakeslea trispora-sienestä, männynkuoriuute (Pinus sylvestris), reishi/lakkakääpä (Ganoderma lucidum). Kasviskapseli (selluloosa). *GTF = Glucose tolerance factor.

  • Sopii kasvissyöjille. Kapselin voi avata ja sisällön sekoittaa ruokaan tai juomaan
  • Huomioitavaa: Lääkkeitä käyttävien ja lääkärin hoidossa olevien tulee konsultoida terveydenhuollon ammattilaista ennen ravintolisien käyttöä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytys kuivassa, viileässä, suojassa auringon valolta ja lasten ulottuvilta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient +45 Man”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *