Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient Teenboy teinipojille

33,30 

60 kaps.

Food-Grown® Daily Multi Nutrient Teenboy on ainutlaatuinen yhdistelmä Food-Grown® vitamiineja, mineraaleja ja yrttejä erityisesti teini-ikäisille pojille. Uusin tutkimusnäyttö osoittaa, että koska kasvu ja kehitys murrosiässä on hyvin nopeatempoista, monien ravintoaineiden riittävän saannin merkitys korostuu. Monen teini-ikäisen ruokavalio ei kuitenkaan ole tarpeeksi monipuolinen ja ravintorikas täyttääkseen näitä tarpeita.

Teenboy-valmisteen sisältämät välttämättömät ravintoaineet auttavat tukemaan normaaleja psykologisia ja kognitiivisia toimintoja, hormonaalista tasapainoa, sekä auttavat vähentämään väsymystä ja uupuneisuutta. Valmisteeseen on lisätty reishi-sientä ja luomulaatuista artisokkaa tukemaan elimistöä aikana, jolloin se kehittyy hyvin nopeasti.

Tutkimukset osoittavat, että monen teini-ikäisen ruokavaliosta jää puuttumaan tarpeellinen määrä mm. D-, C-, B1-B2-vitamiineja, magnesiumia, kalsiumia, rautaa ja sinkkiä. Kuten muissa Wild Nutrition tuotteissa, tässäkään valmisteessa ei ole apuaineita, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria tai makuaineita eikä lisäaineita, joita nuorille suunnatuissa tuotteissa usein on.

Wild Nutrition -ravintolisäsarjan tuotteet ovat 100% luonnollisia, ravinnosta koostuvia vitamiini- ja hivenainevalmisteita.

 

Kuvaus

Erityisesti teini-ikäisille pojille suunnattu, ravintomuotoinen Food-Grown® monivitamiinivalmiste sisältää tässä ikävaiheessa tarvittavat, välttämättömät ravinteet tukemaan normaalia psykologista ja kognitiivista kehitystä ja hormonitoimintaa tässä ikävaiheessa sekä vähentämään väsymystä ja uupuneisuutta. Valmisteeseen on lisätty reishi-sientä ja luomulaatuista artisokkaa auttamaan elimistöä aikana jolloin se kehittyy hyvin nopeasti.

28 vaikuttavaa ainesosaa.

Pääasialliset hyödyt

  • Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaaleina
  • B12-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • Kalsium ja D-vitamiini edistävät luiden ja hampaiden pysymistä normaaleina.

Miten eroaa muista ravintolisistä?
Tuotteiden teho perustuu ainutlaatuiseen valmistusmenetelmään. Lisätyt ravintoaineet kasvatetaan tuoreessa raakaruokamassassa. Wild Nutrition on 100 % aidosti luonnollinen ravintolisä.

Tehokkuutta

Wild Nutrition -ravintolisät ovat tehokkaita myös pieninä annoksina, sillä Food-Grown® -menetelmä parantaa vitamiinien ja mineraalien biohyödynnettävyyttä ja vaikuttaa kehossa.

Kapselit on pakattu tummiin lasipurkkeihin parhaan mahdollisen säilyvyyden takaamiseksi.

Annostus: 2 kapseliä päivässä
Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää.

Ravintosisältö:

2 kapselia sisältää:
D3-vitamiini 2,5μg
E-vitamiini 5mg a-TE**
C-vitamiini 30mg
K1-vitamiini 15μg
B1-vitamiini 1mg
B2-vitamiini 2mg
Niasiini 5mg NE
B6-vitamiini 5mg
Foolihappo 100μg
B12-vitamiini 1,5μg
Biotiini 25μg
Pantoteenihappo 5mg
Kalsium 100mg
Magnesium 30mg
Rauta 2mg
Sinkki 7mg
Kupari 250μg
Mangaani 1mg
Seleeni 50μg
CTF-kromi 50μg
Molybdeeni 5μg
Jodi 20μg
Betakaroteeni 2,5mg
Bioflavonoidit 3mg
Koliini 2,5mg
Inositoli 5mg
Reishi-jauhe 100mg
Luomuartisokanlehtijauhe 50mg

Ei sisällä: Apuaineita, vehnää, soijaa, gluteenia, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.Energiaa, rasvaa,proteiineja ja hiilihydraatteja mitättömiä määriä.
**a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti/a-TE-alfa-tokoferyl ekvivalenter.

  • Ainesosat: Sitrushedelmälihassa kasvatettua C-vitamiinia ja bioflavonoideja; porkkanatiivisteessä kasvatettua betakaroteenia; vitamiini- ja mineraalivahvistetun hiivan tuottamina K-vitamiini, B1-vitamiini (tiamiini), B2-vitamiini (riboflaviini), B6-vitamiini (pyridoksiini), foolihappo, B12-vitamiini (kobalamiini), biotiini, koliini, inositoli, D3-vitamiini, niasiini, pantoteenihappo, GTF* kromi, mangaani, seleeni, sinkki, molybdeeni ja jodi; hernemassassa (Pisum sativum) kasvatettua E-vitamiinia; Lactobasillus bulgaricus-bakteerin tuottamina kupari ja rauta; kalsium merilevästä (Lithothamnion calcareum); magnesium puhdistetusta merivedestä; luomulaatuinen artisokanlehtijauhe (Cynara scolymus); Reishi/lakkakääpäjauhe (Ganoderma lucidum). Kasviskapseli (selluloosa). *GTF = Glucose tolerance factor
  • Sopii kasvissyöjille. Kapselin voi avata ja sisällön sekoittaa ruokaan tai juomaan
  • Huomioitavaa: Lääkkeitä käyttävien ja lääkärin hoidossa olevien tulee konsultoida terveydenhuollon ammattilaista ennen ravintolisien käyttöä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytys kuivassa, viileässä, suojassa auringon valolta ja lasten ulottuvilta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient Teenboy teinipojille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *