Wild Nutrition Hyaluronic Acid -hyaluronihappo

48,50 

30 kaps.

Palkittu, sisäisesti otettava hyaluronihappokapseli! Yhdessä kapselissa on 150 mg hyaluronihappoa.

Erityisen alhaisen molekyylipainon omaava hyaluronihappovalmiste. Tässä muodossa olevan hyaluronihapon on kliinisesti todettu imeytyvän tehokkaasti ja vaikuttavan ihon pinnassa. Luontaisesti ihossa sekä sidekudoksissa esiintyvä hyaluronihappo ylläpitää kosteutta ihon toisessa kerroksessa. Se auttaa ihoa näyttämään pehmeältä ja kimmoisalta. Kehon hyaluronihappotasot alenevat yli 50 -vuotiailla, jolloin lisäravinne voi tukea aikuista ihoa. Hyaluronihapolla on kuitenkin merkitystä myös nuorelle ja herkälle iholle.

Pääasialliset hyödyt

  • Erityisen pieni molekyylipaino takaa optimaalisen imeytymisen ihon kerrokseen
  • Alentuneet hyaluronihappotasot voivat nopeuttaa ikääntymistä
  • Tukee sekä nuoren että aikuisen ihoa ja kudoksia
  • Tukee liikettä sekä fyysistä rakennetta
  • Heille, joiden elämäntyyli altistaa iho- ja kudosvaurioille
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille

Wild Nutrition -ravintolisäsarjan tuotteet ovat 100% luonnollisia, ravinnosta koostuvia vitamiini- ja hivenainevalmisteita.

 

Kuvaus

Hyaluronihappoa on luontaisesti ihossa, sidekudoksissa, rustossa, selkärangassa sekä nivelnesteissä. Sitä käytetään ylläpitämään kosteutta ihon toisessa kerroksessa, verinahassa, ylläpitämään pehmeyttä ja kimmoisuutta sekä vähentämään ihon pinnalla esiintyvää tulehdusta. Kehon omat hyaluronihappotasot alenevat ikääntyessä, etenkin yli 50 vuoden iässä, mikä lisää tarvetta saada sitä lisäravinteen muodossa. Hyaluronihappoa voidaan kuitenkin käyttää missä iässä tahansa, niin miehet kuin naisetkin. Ihanteellinen kuivalle, veltostuvalle, sekä akneen tai ryppyisyyteen taipuvalle iholle sekä heille, joiden elämäntyyli altistaa ihon vaurioille.

Sekä in vivo että in vitro -ttutkimukset ovat vahvistaneet alhaisen molekyylipainon omaavan hyaluronihapon kemiallisesti vakaaksi, myös ruoansulatusnesteiden kanssa kosketuksiin joutuessa. Erityisen alhaisen molekyylipainon omaava hyaluronihappo imeytyy hyvin niveliin ja ihon kudoksiin. Tuote sopii kasvissyöjlle ja vegaaneille.

Wild Nutrition on 100 % aidosti luonnollinen ravintolisä.

Kapselit on pakattu tummiin lasipurkkeihin parhaan mahdollisen säilyvyyden takaamiseksi.

Annostus: 1 kapseli päivässä, joko ruoan kanssa tai ilman.
Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää.

Ravintosisältö:

1 kapseli sisältää:
Hyaluronic Acid 150mg

 

  • Ainesosat: Hyaluronihappo ja hiivaproteiini. Kasviskapseli (selluloosa).

Ei sisällä: Apuaineita, vehnää, soijaa, gluteenia, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.
Sopii kasvissyöjille. Kapselin voi avata ja sisällön sekoittaa ruokaan tai juomaan

 

  • Huomioitavaa: Raskaana olevien, imettävien, lääkkeitä käyttävien ja lääkärin hoidossa olevien tulee konsultoida terveydenhuollon ammattilaista ennen ravintolisien käyttöä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytys kuivassa, viileässä, suojassa auringon valolta ja lasten ulottuvilta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wild Nutrition Hyaluronic Acid -hyaluronihappo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.