Wild Nutrition Vitamin D – D3 vitamiini

12,35 

30 kaps.

Koko perheen käyttöön soveltuva.

Ravintomuotoinen Food-Grown® D-vitamiinivalmiste sisältää 25µg (10000iu) aktiivisessa muodossa olevaa Food-Grown® D3-vitamiinia.
Tuote sisältää luonnollisesti kaikkia D-vitamiinin muotoja, mukaan lukien D3, D2 ja D1.

Hyvä imeytyvyys ja pitkävaikutteisuus vähentää suurten annosten tarvetta.

D-vitamiini auttaa ylläpitämään luuston, lihasten ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä edistää kalsiumin imeytymistä. Vaikka esimerkiksi monivitamiinin sisältämä D-vitamiini voi tarjota hyvän perustason, tietyille ihmisille ja tiettyinä vuodenaikoina, on erillinen D-vitamiinin nauttiminen tarpeen. Terveysviranomaiset suosittelevat D-vitamiinilisää kaikille ikäryhmille syksyisin ja talvisin. “Riskiryhmien” suositellaan käyttävän D-vitamiiniisää ympäri vuoden.

 

Pääasialliset hyödyt

  • Vahvoille luille, hampaille ja veren kalsiumtasoille
  • Toimivalle immuniteetille

 

Wild Nutrition -ravintolisäsarjan tuotteet ovat 100% luonnollisia, ravinnosta koostuvia vitamiini- ja hivenainevalmisteita.

 

Kuvaus

Food-Grown® Vitamin D -valmiste sisältää 25µg (1000iu) D-vitamiinia, joka on hyvin imeytyvää, biologisesti aktiivista D3-muotoa. Tuote sisältää luonnollisesti kaikkia D-vitamiinin muotoja, mukaan lukien D3, D2 ja D1.

Terveysviranomaiset suosittelevat vitamiinilisää kaikille syksyisin ja talvisin, ja tietyille “riskiryhmille” myös keväisin ja kesäisin.

Wild Nutrition on 100 % aidosti luonnollinen ravintolisä.

Kapselit on pakattu tummiin lasipurkkeihin parhaan mahdollisen säilyvyyden takaamiseksi.

Annostus: 1 kapseli päivässä.
Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.

Ravintosisältö:

1 kapseli sisältää:
D3-vitamiini 25µg

 

  • Ainesosat: Mineraalivahvistetun hiivan tuottama D3-vitamiini. Kasviskapseli (selluloosa).
  • Sopii kasvissyöjille. 100% kosher.

Ei sisällä: Apuaineita, vehnää, soijaa, gluteenia, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.

  • Huomioitavaa: Raskaana olevien, imettävien, lääkkeitä käyttävien ja lääkärin hoidossa olevien tulee konsultoida terveydenhuollon ammattilaista ennen ravintolisien käyttöä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytys kuivassa, viileässä, suojassa auringon valolta ja lasten ulottuvilta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wild Nutrition Vitamin D – D3 vitamiini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *