Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Palaudutko päivän rasitteista, työstä ja harrastuksista, jotta jaksaisit vielä monia vuosia eteenpäin?

Kolmen vuorokauden mittauksella saat tietää tarkasti oman tilanteesi. Autonominen hermosto säätelee sydämen sykettä, sydämen sykettä ei pysty huijaamaan. Mittauksen aikana elät ihan normaalisti omaa arkeasi kolmen vuorokauden ajan, jonka jälkeen mittaus puretaan ja näet hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät henkilökohtaisella raportilla.

Tilaa hyvinvointianalyysi tästä

 

Raportti käydään läpi asiantuntijan kanssa ymmärrettävästi ja saat palautteen ja toimenpidesuositukset hyvinvointisi parantamiseksi.

Hallitse stressiäsi ja palaudu paremmin. Hyvinvointisi kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että palaudut työstäsi ja muista päivän rasitteista.
Tämän kolmen ympärivuorokautisen mittauksen aikana näet miten se sujuu sinulta.

Kenelle Hyvinvointianalyysistä on apua?
Vastaus: Ihan kaikille, jotka ovat kiinnostuneet omasta hyvinvoinnistaan ja terveydestään. Ihmisille, jotka haluavat aloittaa tekemään jotain oman hyvinvointinsa eteen tai ihmisille, jotka haluavat tarkistaa onko nykyinen tilanne hyvä vai pitääkö tehdä joitain asioita toisin.

Hyvinvointianalyysi analysoi sykevaihtelusta seuraavat muuttujat:
– hengitystiheys
– hapenkulutus
– energiakulutus
– harjoitusvaikutus
– palautuminen ja stressi

Mittaus on erinomainen väline urheilijalle kartoittaa harjoitteletko oikealla teholla, onko palautuminen urheilusta riittävää?

Tilaa tästä

Laite mittaa sydämensykkeesi 3 vuorokautta joka sekunti. Laite on pieni ja huomaamaton. Laite poistetaan iholta vain suihkun ja saunan ajaksi.

Palvelun hinta sisältää myös laitteen toimituksen ja palautuskuoren.
Voit tilata Firstbeat Hyvinvointianalyysin Sun Jeesin verkkokaupasta: https://hierontavantaa2.pm3.fi/tuote-osasto/firstbeat-hyvinvointianalyysi/

Halutessasi voit sisällyttää mittaukseen tarkan arvion omasta kuntotasostasi. Kuntotaso-ominaisuus sisältyy hintaan. Voit toteuttaa sen esimerkiksi 1/2 tunnin reippaasta kävelystä mittausajanjakson aikana sinulle sopivana hetkenä. Firstbeat on kehittänyt algoritmin, jolla maksimaalinen hapenottokyky voidaan määrittää juoksun, kävelyn tai pyöräilyn perusteella ilman laboratorio-olosuhteita.
Kuntotaso-ominaisuus on helppo ja konkreettinen tapa oman kunnon kehittymisen seurantaan.

Hyvinvointi on valintoja. Suosittelen lämpimästi ottamaan askeleen kohti parempaa hyvinvointia.

Tilattavissa koko Suomen alueelle.
Tilaa Firstbeat Hyvinvointianalyysisi.
Tilaa tästä

ps. erinomainen lahja läheisellesi!