Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient Man

37,00 

Luonnolliset vitamiinit miehille,
60 kaps.

Food-Grown® Daily Multi Nutrient alle 45-vuotiaille miehille on kattava yhdistelmä hyvin imeytyviä Food-Grown® ravintoaineita, aminohappoja ja koentsyymi Q10. Tuote on räätälöity miehille, jotka haluavat säilyttää optimaalisen vireyden ja tukea terveyttä ja immuunipuolustusta sekä urheilusuorituksista palautumista ja energisyyttä. Avainainesosia ovat mm. B2-, B3- ja B12-vitamiinit sekä C-vitamiini, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta, ja jotka tukevat normaalia hermoston ja immuunipuolustuksen toimintaa, normaaleja psykologisia toimintoja sekä normaalia ihoa.

E-vitamiini, sinkki ja mangaani on sisällytetty valmisteeseen, sillä ne auttavat vähentämään hapetusstressiä. Hapetusstressi on solutasolla tapahtuvaa stressiä, joka johtuu kiireisen ja stressaavan elämäntyylin, ympäristösaasteiden, tupakan, epäterveellisen ruokavalion ja raskaiden urheilusuoritusten aiheuttamasta biokemiallisesta kuormituksesta.

Food-Grown® Daily Multi Nutrient Man on ravintomuotoinen monivitamiinivalmiste ja se on kehitetty erityisesti alle 45-vuotiaan miehen yleiseen hyvinvointiin. Se on yhdistelmä Food-Grown® -vitamiineja, mineraaleja ja yrittejä, jotka on ammattitaidolla koottu tukemaan normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Keskeisimpiä elimistön toiminnan alueita, joita halutaan tukea, ovat testosteronituotanto, sydän- ja verenkiertoelimet, energia-aineenvaihdunta ja vastustuskyvyn normaali toiminta. Valmisteeseen on lisätty alfalipoiinihappoa, n-asetyylikysteiinia, betaiinihydrokloridia ja sienijauheita tukemaan vaativaa elämäntyyliä.

Wild Nutrition -ravintolisäsarjan tuotteet ovat 100% luonnollisia, ravinnosta koostuvia vitamiini- ja hivenainevalmisteita.

 

Kuvaus

Erityisesti alle 45-vuotiaille miehille räätälöity monivitamiinivalmiste, joka sisältää ravintomuotoisia Food-Grown® vitamiineja, mineraaleja ja yrttejä optimoimaan terveyttä. Tuotteen koostumuksessa on erityisesti huomioitu vastustuskyky, energisyys, vaativa elämäntyyli sekä urheilusuorituksesta palautuminen. Jokapäiväinen puurtaminen aiheuttaa hapetusstressiä ja antioksidantit tukevat puolustautumisessa siltä vastaan. Cordyceps ja reishi sienet tarjoavat luonnollista apua niille, joiden elämäntilanne vaatii erityistä jaksamista.

29 vaikuttavaa ainetta.

Keskeiset hyödyt

  • Cordyceps kiireisille, aktiivisille miehille
  • Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
  • B5-vitamiini ylläpitää normaalia kognitiivista terveyttä

Miten eroaa muista ravintolisistä?
Tuotteiden teho perustuu ainutlaatuiseen valmistusmenetelmään. Lisätyt ravintoaineet kasvatetaan tuoreessa raakaruokamassassa. Wild Nutrition on 100 % aidosti luonnollinen ravintolisä.

Tehokkuutta

Wild Nutrition -ravintolisät ovat tehokkaita myös pieninä annoksina, sillä Food-Grown® -menetelmä parantaa vitamiinien ja mineraalien biohyödynnettävyyttä ja vaikuttaa kehossa.

Kapselit on pakattu tummiin lasipurkkeihin parhaan mahdollisen säilyvyyden takaamiseksi.

Annostus: 2 kapseliä päivässä
Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää.

Ravintosisältö:

2 kapselia sisältää:
Betakaroteeni 1,5mg
D3-vitamiini 15μg
E-vitamiini 5mg a-TE**
C-vitamiini 30mg
K1-vitamiini 100μg
B1-vitamiini 1.4mg
B2-vitamiini 1.6mg
Niasiini 5mg NE
B6-vitamiini 2mg
Foolihappo 60μg
B12-vitamiini 1μg
Biotiini 50μg
Pantoteenihappo 5mg
Kalsium 10mg
Magnesium 30mg
Rauta 3mg
Sinkki 4mg
Kupari 500μg
Mangaani 1mg
Seleeni 100μg
CTF-kromi 50μg
Molybdeeni 10μg
Jodi 20μg
Inositoli 10mg
Alfalipoiinihappo 20mg
Metioniini 10mg
Koentsyymi Q10 0,4mg
Cordyceps sinensis 200mg
Reishi 100mg


Ei sisällä:
 Apuaineita, vehnää, soijaa, gluteenia, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.Energiaa, rasvaa,proteiineja ja hiilihydraatteja mitättömiä määriä.
**a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti/a-TE-alfa-tokoferyl ekvivalenter.

  • Ainesosat: Ravinnevahvistetusta Lactobacillus bulgaricuksesta magnesium, kalsium, sinkki, kupari ja pantoteenihappo, ravinnevahvistetusta hiivasta seleeni, rauta, inositoli, metioniini, GTFkromi, niasiini, mangaani, riboflaviini, K1- ja B6-vitamiini, koentsyymi Q10, biotiini, foolihappo (luonnollisessa folaattimuodossa), tiamiini, molybdeeni, jodi, B12- ja D3-vitamiini, Cordyceps sinensis-jauhe, sitrushedelmälihassa kasvatettu C-vitamiini, reishi-jauhe, betakaroteeni porkkanavalmisteesta, E-vitamiini keltaisesta herneestä ja alfalipoiinihappo. Kasviskapseli (selluloosa).
  • Sopii kasvissyöjille. Kapselin voi avata ja sisällön sekoittaa ruokaan tai juomaan
  • Huomioitavaa: Lääkkeitä käyttävien ja lääkärin hoidossa olevien tulee konsultoida terveydenhuollon ammattilaista ennen ravintolisien käyttöä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytys kuivassa, viileässä, suojassa auringon valolta ja lasten ulottuvilta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient Man”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *