Onko ystävälläsi lihakset jumissa, kipuja ja mielialakin kireä?  Tottakai esimerkiksi niskan alueen jännitystilat vaikuttavat jokapäiväiseen elämään, päätä voi särkeä, kädet saattavat puutua jne. Hieronnasta on saatu niihin helpotusta ilman lääkkeitä. Mitäpä jos antaisitkin lahjaksi hieman rentoutusta?

hierontavantaa2.pm3.fi Sun Jeesi Niskahieronta

Ystävää voisi muistaa mieluisalla lahjakortilla.

hierontavantaa-fi-sun-jeesi-isalle-hierontaa

Jokainen tarvitsee välillä oman hetken ja keskittymisen itseensä.

Sun Jeesi hierontavantaa.fi hermoratahieronta kasvot

Rentouttava hoito voi olla esimerkiksi klassista hierontaa, hermoratahierontaa, kuumakivihierontaa. On myös ayurvedisia hoitoja. Niistä löytyy lisää tietoa näiltä sivuilta. Kaikki hoidot rentouttavat taatusti, auttavat lihasjumituksissa ja poistavat stressiä.

Sun Jeesi hierontavantaa.fi hermoratahieronta

Lahjakortteja saa minulta hoitohuoneelta ostettuna haluamallesi summalle tai haluamallesi hierontahoidolle. Maksuvälineenä käy pankki-/luottokortti tai käteinen. Lahjakortin voi myös ostaa täältä nettisivuilta ja maksaa verkkopankissa. Lähetän lahjakortin teksteineen haluamaasi osoitteeseen, mikäli et pääse sitä itse antamaan.

SunJeesi_lahjakortti

Lahjakortteja saatavissa minulta suoraan ostamalla hoitohuoneelta Mikkolasta tai täältä nettisivuilta. https://hierontavantaa2.pm3.fi/kauppa/ Varauksen hieronnalle voi tehdä myöhemmin tai samantien 🙂

Iloisin terveisin
Susanna

2016-01-26 09.57.56

Yhteystiedot:

puhelin: 0505984977
sähköposti: hierontavantaa@gmail.com