Haluatko oppia juoksemaan oikein, rennossa ja mukavassa seurassa?

Tule mukaan opettelemaan juoksua! Järjestämme juoksutekniikkakoulun vasta-alkajille, etkä tarvitse aiempaa kokemusta juoksutekniikasta tai juoksemisesta. Nyt kaikki mukaan! Täällä pärjää kaikki, mitään kuntovaatimuksia ei ole, aloitetaan maltilla ja oikein.

Tämä on erinomainen juoksukoulu Sinulle, jos vastaat kyllä yhteenkin näistä asioista:

  • et ole juossut koskaan
  • olet ehkä juossut, mutta nyt haluat oppia oikean juoksutavan
  • olet halukas oppimaan ja yrittämään juoksemista
  • haluat jatkossa ilmaisen harrastuksen
  • haluat nostattaa kuntoasi tehokkaasti
  • haluat saada vahvuutta kehoosi
  • haluat pudottaa painoasi
  • haluat uusia ystäviä

 

Kouluttajana toimii Kirsi Kovács, jolla on monen vuoden kokemus kestävyysjuoksusta.

“Hei! Olen Kirsi Kovács, joka omaa kymmenien vuosien kokemuksen kestävyysjuoksusta. Monia juoksukisoja on tullut koluttua niin koti-, kuin ulkomailla. Kova harjoittelu, periksiantamattomuus, hyvä valmennussuhde valmentajaani ja tavoitteiden asettaminen kasvattivat minusta vahvemman juoksijan ja kilpailijan. Palkintosijoja 1-3 löytyy mukavasti vuosien varrelta. Yhden nostan näistä mieleenpainuvimmaksi, Rigan maraton v.2009, jossa 2.sija. Juoksu on ollut mieluisa ja rakas laji. Juoksussa saan yhteyden omaan kehooni parhaiten. Juoksussa vaadittava vahva ja syvä hengitys lisää yhteyden tunnetta omaan itseen ja kehoon. Juostessa tunnen olevani läsnä omassa kehossani. Juoksun aikana kohtaan ajatukseni.”

Juoksukoulu keskittyy juoksutekniikan kehittämiseen ja kestävyyspohjaiseen juoksuharjoitteluun. Juoksutekniikan kehittymisen myötä saat enemmän iloa irti juoksusta. Juokseminen vahvistaa hengitys- ja verenkiertoelimistöä. Säännöllinen ja oikein toteutettu juoksuharjoittelu ennaltaehkäisee monia pitkäaikaissairauksia ja vaikuttaa mielihyvän tuntemiseen, virkistymiseen, rentoutumisen kokemukseen, stressinsietoon sekä elämänlaatuun.

Juoksun tuomat edut, kuten hyvä kestävyys, hapenottokyky ja hyvä nilkkavoima ovat hyödyksi niin arkielämässä kuin myös muissakin urheilulajeissa.

Tämä juoksukoulu on tarkoitettu sinulle joka mietit juoksuharrastuksen aloittamista, mutta tarvitset tekniikkaopetusta, virikkeitä ja innostusta omaan juoksulenkkeilyysi. Teemme perus- ja vauhtikestävyysharjoituksia, lihaskuntoharjoituksia ja koordinaatioharjoitteita. Juoksemme yhdessä ja teemme sen maltilla. Jokaiselle osallistujalle laaditaan juoksukoulun ajaksi henkilökohtainen juoksuohjelma.

Juoksukoulu alkaa maanantaina 27.8.18 klo 18.00. Tapaaminen on Vantaan Mikkolassa, Sun Jeesin tilassa/oven luona, osoitteessa Venuksentie 6 S –talo, sisäänkäynti on talon päädyssä.

Kartta

Juoksukoulutapaamiset ovat  maanantaisin klo 18.00 – 19.15:
Ma 27.8.
Ma 3.9.
Ma 10.9
Ma 17.9..
Ma 24.9.
Ma 1.10.
Ma 8.10.
Ma 15.10.

Hinta juoksukoululle on 160 € (sis.alv)
Mukaan mahtuu max. 15 henkilöä.
Ilmoittautuminen viimeistään la 25.8.

Ilmoittautuminen sähköpostilla: hierontavantaa@gmail.com
Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet.

Tiedustelut:
Sähköpostilla: hierontavantaa@gmail.com
tai puhelimitse 050 598 4977 / Susanna Visa

Tervetuloa harjoittelemaan!

Sun Jeesi – hyvinvointia Sinulle