Palaudutko päivän rasitteista, työstä ja harrastuksista, jotta jaksaisit vielä monia vuosia eteenpäin?

Kolmen vuorokauden mittauksella saat tietää tarkasti oman tilanteesi työssä ja vapaa-ajalla. Hyvinvointianalyysin avulla voit tunnistaa stressaavat tekijät ja nähdä palaudutko niistä riittävästi. Pienetkin muutokset auttavat parantamaan hyvinvointiasi merkittävästi. Autonominen hermosto säätelee sydämen sykettä, sydämen sykettä ei pysty huijaamaan. Mittauksen aikana elät ihan normaalisti omaa arkeasi kolmen vuorokauden ajan, jonka jälkeen mittaus puretaan ja näet hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät henkilökohtaisella raportilla.

Tieteellinen tausta: Firstbeatin tuotteiden taustalla on yli 20 vuoden tutkimustyö autonomisen hermoston toiminnasta sekä liikuntafysiologian, psykofysiologian ja psykologian tutkimusaloilta. Firstbeatin toiminta pohjautuu vahvaan tutkimustietoon ja mitattuun dataan: kaiken kehitystyön taustalla on fysiologinen mittausdata elimistön toiminnasta. Tuotekehitykseen käytettävät tietokannat sisältävät tuhansia laboratoriotuloksia fysiologisista kehon toiminnoista kuten hengityksestä, energiankulutusta, maksimaalisesta hapenottokyvystä.

 

Raportti käydään läpi asiantuntijan kanssa ymmärrettävästi ja saat palautteen ja toimenpidesuositukset hyvinvointisi parantamiseksi.

Hallitse stressiäsi ja palaudu paremmin. Hyvinvointisi kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että palaudut työstäsi ja muista päivän rasitteista.
Tämän kolmen ympärivuorokautisen mittauksen aikana näet miten se sujuu sinulta.

Hyvinvointianalyysi analysoi sykevaihtelusta seuraavat muuttujat:
– hengitystiheys
– hapenkulutus
– energiakulutus
– harjoitusvaikutus
– palautuminen ja stressi

Mittaus on erinomainen väline myös urheilijalle kartoittaa harjoitteletko oikealla teholla, onko palautuminen urheilusta riittävää? Onko liikkumisesi sellaisella tasolla, että sillä on positiivisia vaikutuksia terveyteesi?

Laite on pieni ja huomaamaton. Se poistetaan iholta vain suihkun ja saunan ajaksi.

Palvelun hinta sisältää myös laitteen toimituksen ja palautuskuoren.

Halutessasi voit sisällyttää mittaukseen tarkan arvion omasta kuntotasostasi. Kuntotaso-ominaisuus sisältyy hintaan. Voit toteuttaa sen esimerkiksi 1/2 tunnin reippaasta kävelystä mittausajanjakson aikana sinulle sopivana hetkenä. Firstbeat on kehittänyt algoritmin, jolla maksimaalinen hapenottokyky voidaan määrittää juoksun, kävelyn tai pyöräilyn perusteella ilman laboratorio-olosuhteita.
Kuntotaso-ominaisuus on helppo ja konkreettinen tapa oman kunnon kehittymisen seurantaan.

Hyvinvointi on valintoja. Suosittelen lämpimästi ottamaan askeleen kohti parempaa hyvinvointia.

Tilattavissa koko Suomen alueelle. Tilaa Firstbeat hyvinvointianalyysi tästä: https://hierontavantaa2.pm3.fi/tuote-osasto/firstbeat-hyvinvointianalyysi/

Erinomainen lahja esimerkiksi syntymäpäiväksi!
Lahjakortin saat ostettua täältä: https://hierontavantaa2.pm3.fi/tuote/lahjakortti-hyvinvointianalyysiin/