Kaikilla, myös minulla, korona on sekoittanut koko elämän ja joudumme kaikki tekemään muutoksia jokapäiväiseen elämäämme. On kuitenkin erittäin tärkeää, että nyt ei anneta sen lannistaa meitä, vaan yritetään pitää parempaa huolta itsestämme, sekä kaikista muistakin meidän ympärillämme.

Omassa elämässänikin olen nyt huomannut, kuinka koronaan liittyvät uutiset vievät omaa aikaani ja helposti jään niitä seuraamaan tv:stä, tietokoneelta tai puhelimestani. Onko korona lisääntynyt tai vähentynyt…? Se vie paljon myös energiaa ja osaksi lamauttaa ja välillä tuntuu että mitään ei saa tehtyä. Elämä kun on nyt suurelta osin rajattua. Kaikilla meillä on samanlainen tilanne.

Itse olen eristäytynyt lähes kokonaan, vain pakolliset asioinnit ja vähäiset työt on täytynyt tehdä. Vierailuja ei ole voinut tehdä, joten aika erakkona joutuu olemaan.

Hyvinvointia olisi kuitenkin nyt todella syytä pitää yllä ja lisätäkin sitä. Nyt poikkeustilanteessa on otettava itseään niskasta kiinni ja noustava sohvan pohjalta ylös pitämään yllä aiemmin saatua peruskuntoa tai jopa parantaa sitä.

Olen yrittänyt tehdä rästiin jääneitä hommia ja liikkunut netin kautta online-palvelujen ja nettivideoiden tahdissa. Ne ovat fantastinen apu tähän tilanteeseen.

Uloskin voi mennä liikkumaan, kunhan välttää suosituimpia retkipaikkoja ja ihmispaljoutta. Pian avataan ulkoliikuntapaikkoja.

Tämä aika on monelle henkisestikin raskasta, voi pelottaa ja ahdistaa. Univaikeudetkin saattavat lisääntyä.

Tällaisena aikana olisi hyvä tarkastella ja ryhtyä parantamaan hyvinvointiasi. Aloita Hyvinvointianalyysin mittauksella. Se on mainio apu saada tarkkaa tietoa omasta tilanteestasi. Näet henkilökohtaisesta Hyvinvointianalyysi-raportista, miten päivärytmi menee ja miten nukkuminen palauttaa. Se arvioi unen laatua ja riittävyyttä. Lisäksi se tunnistaa elimistöä kuormittavat ja palauttavat tekijät.

Kun liikut, näet Hyvinvointianalyysissä liikunnan vaikutukset kuntoon ja terveyteen. Mittauslaite tulee postilla ja mittauksen tulokset ja ohjeet jatkosta käydään puhelimitse läpi. Täysin turvallinen tapa mitata. Se ei ole vain mittaus, vaan apu sinulle tulevaisuutta varten.

Tämä voi olla nyt sysäys terveellisemmän elämän alkuun!
Tutustu asiaan tästä: https://hierontavantaa2.pm3.fi/firstbeat-hyvinvointianalyysi/

Pudotin Firstbeat Hyvinvointianalyysin 3 vrk:n mittauksen hintaa toukokuun 31. päivään saakka. Esimerkiksi erittäin hyvä äitienpäivälahja ja ihan kaikille, normaaliin päivään ja treenailun seurantaan!

Pääset tilaamaan Hyvinvointianalyysin tästä: https://hierontavantaa2.pm3.fi/tuote/firstbeat-hyvinvointianalyysi/

Lahjakortin voit tilata tästä: https://hierontavantaa2.pm3.fi/tuote-osasto/lahjakortit/

Pidetään huolta itsestämme ja tsemppiä kaikille!
-Susanna-