AJARA – Intialainen jalka- ja käsihieronta / ayurvedinen refleksologia

Sun Jeesi jalka-ja käsihieronta

Ayurvedinen jalkarefleksologia/ – hieronta perustuu perinteiseen intialaiseen hierontatyöskentelyyn. Ayurvedisessä perinteessä onkin jalka- ja käsihieronnalla hyvin erityinen asema.

Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energia liikkeelle. Hoidossa käsitellään myös marmapisteitä.

Ayurvedassa käytetään toisinaan hoidoissa avuksi metalleja. Jalka- ja käsihieronnassa käytetään pronssista Kasamaljaa, joka mm. rauhoittaa ja helpottaa myrkkyjen poistumista kehosta.

Hieronnan hyötyä voidaan lisätä valitsemalla oikea hierontaöljy. Vaikka perusöljyt omaavat terapeuttisia ominaisuuksia, ne voivat toimia jopa hoitavammin lisättynä yrteillä ja eteerisillä öljyillä. Seesamöljy on yleisimmin käytetty öljy, joka tasapainottaa kaikkia doshia. Se sisältää runsaasti rasvaliukoisia vitamiineja, siinä on korkea mineraalisisältö ja se on hyvin säilyvää. Seesamöljy on voimakas antioksidantti, imeytyy hyvin ja on erittäin ihoa ravitsevaa. Hoitoöljy voidaan valita myös doshatyypin (kehotyypin) mukaan.

Hoidon vaikutuksia: puhdistaa, lievittää lihasjännityksiä, tehostaa lymfa- ja verenkiertoa, tehostaa hermoston toimintaa, lievittää kipua, rentouttaa ja vähentää stressiä, auttaa unettomuuteen, ravitsee ihoa, ehkäisee iskiasta, auttaa kuulon ja näön ylläpitämisessä, säilyttää terveyden ja auttaa kehon toimintojen ylläpidossa. Hoito kestää noin 1,5 tuntia.

106 €   (sis. alv 24%)

Pelkkä jalkahieronta 76 € (tunnin hoito)
Pelkkä käsihieronta  45 € ( puolen tunnin hoito)
(hinnat sis. alv 24%)

Huom!
Vasta-aiheet, jolloin hierontoja ei voi tehdä:
– Akuutti kuume- tai tulehdustila
– Lymfatulehdukset
– Veri-infektiot
– Veritulppa, laskimotulehdukset
– Akuutti trauma: vakava mustelma, vakava nyrjähdys, luunmurtumat, palovammat
– Ihon tulehdukset: sieni, tihkuttava ekseema/ihotulehdus
– Avohaavat / märkivät haavat
– Paheneva ihon tila