Reiki

Reiki (luonnollisen parantamisen menetelmä) on tullut länsimaihin Japanin kautta. Reiki on japania ja suomennettuna se tarkoittaa suunnilleen universaalista elämänvoimaa (rei=henki, ki= elämän energia, elämänvoima) Japanilainen Mikao Usui alkoi ensimmäisenä opettamaan reikiä Japanissa 1921.

Itse olen käynyt Reiki-kurssit Vantaan aikuisopistossa.

Reiki on täydentävä hoitomuoto, joka vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ihmisen hyvinvointiin. Se antaa energiaa ja auttaa jaksamaan hyvin monen kaltaisia vastoinkäymisiä ja haasteita kohdattaessa, esimerkiksi:

masennus, väsymys, trauman hoito, stressi, voimattomuus jne.

Reiki energiahoidoista voi olla apua myös fyysisiin vaivoihin, vaikka lähtökohtaisesti sen vaikutus painottuu henkiseen puoleen ja tunnetasoihin. Ihminen on kokonaisuus.

Sen positiivisia vaikutuksia ovat esimerkiksi:

vastustuskyky kasvaa, rentouttaa, paraneminen nopeutuu, poistaa kielteisiä tunteita, lisää positiivisia tunteita itseään ja ympäristöään kohtaan, tasapainottaa mieltä, kehittää luovuutta, tukee muita hoitomuotoja.

Jos sinun on vaikea rentoutua, voit kokeilla reikiä.

Nykyään reiki on levinnyt ympäri maailmaa, esimerkiksi Britanniassa, Hollannissa ja USA:ssa reiki on jo osa julkista terveydenhoitojärjestelmää.

Reikihoito, 1 tunti, hinta: 61 €  (sis. alv 24%)