Hei,

Laajensin hieman Vantaan Korson alueen hierontatarjontaa ja nyt voit tulla hierontahoitohini myös Mikkolaan. Vuokrasin sieltä tilat, jotka joillekin ovat varmaan jo entuudestaan tutut; nimittäin tilassa on ennen ollut päiväkoti ja viimeiseksi hieroja Eero Räty on työskennellyt samassa tilassa. Eeron jäätyä nyt eläkkeelle ja tilojen vapauduttua, päätin laajentaa Sun Jeesin toimintaa.

Pientä fiksausta olen tiloissa tehnyt ja nyt ne ovat valmiit vastaanottamaan Sinut rentoutumaan

.Sun Jeesi hierontavantaa.fi hoitohuone Mikkola

Sun Jeesi hierontavantaa.fi Mikkola

Teen erilaisia hierontahoitoja, joissa pyrin aina ottamaan ihmisen kokonaisvaltaisesti huomioon. Kiputilat ovat yleensä monen tekijän summa ja siinä laajempi katsastelu olisi paikallaan. Jo ”pelkkä” stressi tuo kipuja kehoon. Suosituin hierontahoito on ollut perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hermoratahieronta. Sen lisäksi teen intialaisia ayurvedisia hierontahoitoja. Jotkut haluavat myös ihan perus klassista hierontaa. Keskustelemalla selviää, mikä olisi Sinulle paras hoitomuoto. Tule tutustumaan!

hierontavantaa2.pm3.fi Sun Jeesi Hermoratahieronta

Hieronta on aikaa Sinulle itsellesi, se vaikuttaa oikein tehtynä kokonaisvaltaisesti ja rentouttaa. Se myös nopeuttaa palautumista fyysisistä rasituksista. Kiireitten keskellä on hyvä pysähtyä, hengähtää ja hoitaa kehoa ja mieltä. Silloin jaksetaan paremmin arjen rasitukset ja pyritään hoidoilla pitämään kiputilat poissa.

Aikoja voit jo varata Mikkolaan netin kautta. Ajanvarauksen yhteydessä voit valita maksatko suoraan verkkopankin kautta, vai maksatko paikan päällä käteisellä tai kortilla. Saat vahvistuksen ajasta sähköpostiisi. Voit varata aikoja myös puhelimitse (kun en ole hoitotöissä) 050 598 4977 tai sähköpostilla hierontavantaa@gmail.com. Hierontahoito on myös ihana lahja antaa toiselle!

Hinnat löytyvät täältä
Ajanvaraukseen pääset tästä

Olet sydämellisesti tervetullut!
terveisin Susanna

Sun Jeesi hierontavantaa.fi Venuksentie 6 S

Mikkolassa hoitotila: Venuksentie 6 S –talon päädystä sisään, oven vieressä on summeri.

ps.Teen edelleen osittain hoitoja myös Metsolassa, hoitohuone säilyy yhä Metsolantie 46:ssa. Kysele aikoja minulta.