Nyt on kansainvälinen kirjaviikko ja minäkin ajattelin, että millä tavalla pääsisit konkreettisesti läheiseen tuntumaan kirjan kanssa, kun netti on yhä enemmän ottanut paikkaansa meidän joka päiväisessä elämässä. Muistat varmaankin lapsuudesta, että kuvien värittäminen oli rentouttavaa ”aivotoimintaa”, jossa pääsit itse toteuttamaan värien tuomaa inspiraatiota. Ajatukset siirtyivät kuvaan ja sopivien värien valitsemiseen, jolloin se oli myös hyvää terapiaa. Muut asiat siirtyivät hetkeksi pois ajatuksistasi.

Lapsille kuvien värittäminen on tuttua puuhaa, mutta aikuisetkin ovat nyt löytäneet värityskirjat. Vaikka et olisi hyvä piirtämään, värittää kyllä osaat! 🙂 Samaan kuvaan voivat eri henkilöt luoda aivan erilaisen tunnelman. Värit ilmentävät jokaisen omaa persoonaa, ne kertovat myös sinusta.

Muotokuvataiteilija Sirpa Papinaho päätti tehdä hieman erilaisen värityskirjan, jossa pääsee toteuttamaan monille niin mieluisaa kasvojen meikkausta. Ihanat naiset –värityskirjassa koet muutoksen ihmeen. Piirrosten naiset alkavat elää, kun ryhdyt värittämään silmiä, piirtämään ripsiä ja kulmakarvoja, punaamaan poskia ja huulia, laittamaan väriä hiuksiin.

Ihanat naiset –värityskirja syntyi yli vuoden kestäneen ideoinnin ja luonnostelun tuloksena. Kolme värityskirjan piirrosta oli A4-kokoon suurennettuina ja väritettyinä yhteisnäyttelyssä ”Kaupungissa keskellä kesää” Galleria Foggassa, Helsingissä, heinäkuussa 2016. Naisen muotokuva ”La Venetziana” oli lisäksi elokuussa 2016 Helsingin Kaapelitehtaalla, Suomen Taiteilijoiden vuosinäyttelyssä.

Nyt nämä ihanat naiset odottavat värittäjiään. Värityskirjan 42 piirroksen järjestys on tarkkaan mietitty ja kuvat muodostavat tietynlaisen tarinan naisen elämästä, ilman sanoja. Katsele ja kuuntele kuvia millaista tarinaa ne sinulle kertovat! Tartu kynään ja ryhdy värittämään. Päästä luovuutesi valloilleen!

hierontavantaa-fi-ihanat-naiset-varityskirja-ja-sun-jeesi-yhteistyo

Sirpa Papinaho kävi hermoratahieronnassa ja samalle teimme yhteistyösopimuksen;

Saat ostettua Ihanat naiset –värityskirjoja Sun Jeesin hoitohuoneelta, Vantaan Mikkolasta.

Kirjat ovat laadukkaita, sivuja on helppo kääntää, koska kirjassa on kierresidonta. Kannet ovat laminoidut.
Piirroksissa näkyy taiteilijan kädenjälki.

Tule hakemaan omasi, tai anna lahjaksi. Tämä käy lapselle, nuorelle ja aikuiselle. Vie tuliaisiksi vaikka mummolle 🙂

Hintakin on edullinen 15€.

Terveisin Susanna

ps. käy myös tutustumassa taiteilijan kotisivuihin http://muotokuvat.fi/

https://sirpapapinaho.fi/

Facebookissa: https://www.facebook.com/taiteilijasirpapapinaho/

https://www.facebook.com/ihanatnaisetvarityskirja/?fref=ts