Mitäpä jos antaisit isälle lahjaksi ihanaa rentoutusta? Useimmat isät nauttivat hieronnasta ja jopa toivovat saavansa sitä 🙂 Tottakai esimerkiksi niskan alueen jännitystilat vaikuttavat jokapäiväiseen elämään, päätä voi särkeä, kädet saattavat puutua jne. Hieronnasta on saatu niihin helpotusta ilman lääkkeitä.

Isänpäivä lähestyy ja isää voisi muistaa mieluisalla lahjakortila

Rentouttava hoito voi olla esimerkiksi klassista hierontaa, hermoratahierontaa, kuumakivihierontaa. On myös ayervedisia hoitoja. Niistä löytyy lisää tietoa näiltä sivuilta. Kaikki hoidot taatusti rentouttavat, auttavat lihasjumituksissa ja poistavat stressiä.

Lahjakortteja saa minulta suoraan ostettuna haluamallesi summalle tai tietylle hierontahoidolle. Lahjakortin voi myös ostaa täältä nettisivuilta ja maksaa verkkopankissa. Lähetän lahjakortin teksteineen haluamaasi osoitteeseen, mikäli et pääse sitä itse antamaan.

Lahjakortteja saatavissa ennen isänpäivää 7.11. saakka, joten toimi ennen sitä. https://hierontavantaa2.pm3.fi/kauppa/ Varauksen hieronnalle voi tehdä myöhemmin tai samantien 🙂

 

Iloisin terveisin
Susanna

Yhteystiedot:
puhelin: 0505984977
sähköposti: hierontavantaa@gmail.com