Ekologinen, eettinen ja edullinen luonnonkosmetiikkasarja Boho Green Make-Up

Itse olen viimeisen parin vuoden aikana alkanut kiinnittämään huomiota meikkeihin ja mitä kaikkea ne sisältävätkään. Me naiset laitamme valtavan määrän erilaisia kemikaaleja päivittäin itseemme. Haluamme olla kauniita ja huoliteltuja, suihketta sinne ja suihkettä tänne ja kemikaaleja on vaikea välttää. Vähentääkseni kemikaalien määrää itsessäni, olen tutustunut luonnonkosmetiikkasarja Boho Greeniin. Se on ekologinen, eettinen ja lisäksi edullinen meikkisarja. Aluksi ostin luomivärin, silmien rajauskynän ja sitten huulipunan. Kaikki olivat hyvälaatuisia. Sen jälkeen olen ostanut Bohon muitakin tuotteita.

Kiinnitin myös huomiota, että pakkauksia myöten on huomioitu ympäristön suojelu. Pakkauksissa on käytetty niin paljon kuin mahdollista pahvia, lisäksi on käytetty lasia ja puuta (saarni). Turhia sellofaaneja ja ulkopakkauksia on jätetty pois. (=jätettä vähemmän) Kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteissa on paljon LUOMU raaka-aineita. Näitä asioita on tullut pohdittua ja itse ainakin haluan tehdä valintoja jotka ovat mielestäni parempia terveyden ja maapallon kannalta. Bohon meikeissä on erittäin laaja värivalikoima ja se mahdollistaa myös ammattimaisen käytön juhla- ja hääehostuksiin.

Tuntuu, että meikkaaminen aloitetaan jo melko nuorena. Itsekin aloin meikkaamaan nuorena…. Ihminen haluaa koristella itseään ja näyttää hyvältä itselleen ja muille. Itsensä koristelu ja meikkaaminen on alkanut jo monia tuhansia vuosia sitten. Annetaan kaikkien nauttia värien loistosta. Tämä luonnonkosmetiikkasarja antaa siihen tosiaan mahdollisuuden. Värejä on vaikka kuinka paljon. Itse pidän siitä, että Bohon kynsilakoista on poistettu kaikki yleisimmät allergisoivat sekä haitallisimmat ainesosat, eli ne ovat niin sanottuja 7REE ja 8FREE -lakkoja.

7FREE tarkoittaa, että ei sisällä näitä:
tolueeni, formaldehydi, diputyyli, ftalaatti, formaldehydihartsi, parabeeni, ksyleeni, kamferi. Saattaa sisältää pieniä määriä hartsia.

8FREE tarkoittaa, että ei sisällä näitä:
tolueeni, formaldehydi, diputyyli, ftalaatti, formaldehydihartsi, parabeeni, ksyleeni, kamferi, hartsi.

Ennen en edes ajatellut mitä kaikkea kynsilakkakin sisältää. Nyt ajattelen. Tosin, jos olen hoitotyössä, en voi käyttää kynsilakkaa. Mutta kun olen vapaalla, niin mielelläni sipaisen väriä kynsiin ja kummasti se tuo piristystä elämään 🙂 Nämä ovat niitä naisten juttuja… mutta näinkin pienet asiat vaikuttavat!

Niinpä otin yhteyttä maahantuojaan ja aloin näiden hyvien tuotteiden jälleenmyyjäksi. Saat siis jatkossa ostettua näitä ihania tuotteita Mikkolan hoitohuoneelta.

Suosittu tuuheuttava Volume Mascara, musta
-vegaaninen

Edut
– Ekologinen mascara
– Hoitava koostumus
– Ei vahingoita ripsiä
– Ihanteellinen herkkäihoisille

Vaikuttavat ainesosat
Karnaubavaha ja sinisen pellavan uute.

Boho Green Revolution:
* Cosmébio -sertifikaatti
– ei parabeeneja
– ei silikoneja

* One voice -sertifikaatti
– ei eläinkokeita

* Slow Cosmetics
Vuodesta 2013 lähtien olemme sitoutuneet kunnioittamaan luontoa ja terveyttä

* Save the Planet
Vuodesta 2012 lähtien Bo.Ho Green on lahjoittanut 1 % liikevaihdostaan järjestölle, joka tekee työtä ympäristön suojelemiseksi.

Tervetuloa hierontahoitoihin ja tutustumaan hyviin tuotteisiin!

Terveisin
Susanna