Torstai on toivoa täynnä, vai miten se menee…

Niin, nythän on Vantaalla menossa HYVINVOINTIVIIKKO. Sun Jeesi haluaa myös kannustaa kaikkia lisäämään omaa hyvinvointiaan. Vantaan nettisivuilta löytyy yritysten tarjoamaa ohjelmaa eri päiville. Keskiviikkona oli Sun Jeesissä avoimet ovet päivällä ja sai käydä tutustumassa mitä kaikkea minä siellä touhuan (kahvia ja pullaa) 😀

Torstaina 12.10. on mahdollisuus lähteä yhdessä leppoisalle kävelylenkille Mikkolan lähimaastoon. Kaikki jotka ovat kotosalla tai muuten vaan vapaalla, tervetuloa mukaan kävelemään! Jos sataa vettä, niin ei haittaa, laitetaan sadetakit päälle! 😀 Tarkoitus ei ole hiki päässä kuntoilla, vaan ottaa happea ja laittaa verenkiertoa liikkeelle. Hyvä mahdollisuus myös tutustua muihin ihmisiin. Lähtö on klo 12.00 Sun Jeesin hoitohuoneen oven edestä. Osoite: Venuksentie 6, S-rapun talo ja sen talon päädyssä on ovi. Tervetuloa mukaan!

Torstaina myöhemmin, klo 16.00 – 18.00 on Sun Jeesissä Mikkolan hoitohuoneella jälleen avoimet ovet, jolloin voit tulla tutustumaan erilaisiin rentouttaviin hoitoihin. Onko kehossasi kipuja tai oletko stressaantunut? Ehkä hoidoista saisit apua, monet ovat saaneet. Kosmetologi Emma on myös paikalla ja häneltä voit kysellä esimerkiksi kasvohoidoista.

Tule moikkaamaan ja osallistumaan rentouttavan hierontahoidon arvontaan!

Tervetuloa!

Terveisin
Susanna

 

Katso tästä kaikki Hyvinvointiviikon tapahtumat
http://www.vantaa.fi/terveys-_ja_sosiaalipalvelut/terveyspalvelut/itsehoito/hyvinvointiviikko