Onko tilanteesi sellainen, että haluaisit treenata liikuntaa, parantaa lihaskuntoasi ja jaksaa paremmin, mutta sinulla ei ole mahdollisuutta lähteä ryhmäliikuntatunneille tai salille?

Jos vastasit kyllä, ratkaisu löytyy tästä! On tilanteita, jolloin on kerta kaikkiaan mahdoton lähteä treenailemaan johonkin toiseen paikkaan. Saatat olla kotona pienen lapsen kanssa tai sinulla on vain hetki aikaa. Joudut ehkä matkustelemaan työsi takia tai työajat ovat vaihtelevia. Ehkä voisit treenata vain illalla myöhään, mutta silloin ei ole opastettuja ryhmätunteja. Ehkä haluat vaihtelevia tunteja pilateksesta hiittiin ja siltä väliltä.

Nyt voit treenata personal trainerien opastuksella missä ja milloin itse haluat. Tämä liikuntapalvelu mukautuu sinun aikataulujesi mukaan, etkä ole enää sidottu kuntosalien aikatauluihin tai paikkoihin. Treenaa kotona, hotellissa tai vaikka mökillä. Voit treenata kotona lasten nukkuessa, saunan lämpeämistä odotellessa tai ihan miten sinulle parhaiten sopii. Et tarvitse muuta kuin nettiyhteyden ja halun liikkua.


Treenaakotona.comin ammattiohjaajien avulla pääset hyviin tuloksiin ja saavuttamaan omat tavoitteesi. Kokeneet personal trainerit pitävät huolen monipuolisesta tarjonnasta ja joka viikko treeneissä on lihaskuntoa, sykettä, kehonhuoltoa ja liikkuvuutta.

 

Olisiko hyvä tavoite olla paremmassa kunnossa kesään mennessä ja pysyä tavoitteessasi?

 

Ota tästä mahtava tarjous vastaan! 

Saat joka viikko innostavia videoita, joita voit katsoa rajattoman määrän uudelleen. Käytössäsi on myös kaikki edellisten viikkojen videot. Valitse sieltä mieleisesi päivän treeni. Liikunta lisää varmasti elämänlaatuasi ja antaa uutta puhtia, vaikka treenaisit vain pari kertaa viikossa.

Nyt saat alennusta Sun Jeesin koodilla monipuoliseen treeniohjelmaan osoitteesta treenaakotona.com.

Kun syötät koodin  2525, treenaat edullisesti kokonaisen vuoden hintaan 79 €!

 

Suosittelen, että harrastat säännöllistä liikuntaa, jotta pysyt toimintakuntoisena. Jos et harrasta mitään liikuntaa, toimintakykysi hiipuu pikku hiljaa ja se ei ole todellakaan hyvä asia. Kun teet näitä harjoituksia, elämänlaatusi paranee monella tapaa ja mielialakin kohenee. Aloita niistä harjoitteista mitkä koet itsellesi sopiviksi ja lisää vähitellen. Kokeile uusia juttuja! Itsekin käytän lisäksi näitä videoita, vaikka käyn myös salilla ja harrastan tanssia. Täältä löytyy vaikka mitä!

Terveselkä, Pilates, Jooga, HIIT, Kahvakuula, Käsipainotreenit, Core, Kehonpainoharjoittelu, Mindfulness, Liikkuvuus & Venyttely,toiminnallinen harjoittelu, ruoka & ravinto, työergonomia ja paljon muuta

Tarvitset vain tietokoneen, tabletin, kännykän tai tv:n sekä internet-yhteyden.

Mahdollisuus maksaa myös Sporttipassilla, Smartumilla, Edenredin mobiilimaksulla ja virikeseteleillä, Eazybreakilla, Tyky-Onlinella tai liikuntaseteleillä.

Toivotan Sinulle liikunnan iloa! <3
Terveisin Susanna