… ja jotain olisi tehtävä!

Nyt olisi hyvä aloittaa stressitekijöiden tarkastelu ja käydä niihin käsiksi. Ensiksi olisi hyvä ottaa hyvinvointianalyysi, hyvinvoinnin työkalu, jonka avulla nähdään milloin ja mitkä ovat ne pahimmat tilanteet vuorokaudessa ja mihin pitäisi saada muutos.

Autan sinua parhaani mukaan saamaan elämäsi hallintaan ja löytämään muutostarpeet. Jatkuvaa stressiä ja väsymystä, loppuunpalamista ei voi jatkaa, vaan päivittäisiin asioihin on saatava muutos. Itse ei aina näe, mihin tarvitaan muutosta.

Hyvinvointianalyysin avulla saat konkreettista tietoa elimistöäsi kuormittavista tekijöistä ja sisältyykö vuorokauteen yhtään  palautumista. Kenellekään ei ole hyötyä siitä, että stressaava elämäntilanne jatkuu ja riski sairastumiseen kasvaa. Palautuminen päivän rasitteista on ensiarvoisen tärkeää. Pienilläkin muutoksilla saadaan tasapainoa tekemisen ja levon välillä.

Firstbeat Hyvinvointianalyysin saat tilattua minun kauttani. Mittaus kestää 3 vuorokautta ja sen jälkeen mittaustulokset puretaan ja ne käydään läpi.

Saat tilattua hyvinvointianalyysin tästä: https://hierontavantaa2.pm3.fi/tuote-osasto/firstbeat-hyvinvointianalyysi/

Kohti parempaa huomista!
terveisin Susanna