Haluaisitko lisätä hyvinvointiasi, parantaa oloasi ja päästä tasapainoon?

Sun Jeesi auttaa sinua. Suosittelisin ensin, että kartoitetaan oma elämäntilanteesi ja tehdään sinulle hyvinvointianalyysi.

Erittäin suosittu Hyvinvointianalyysi mittaa 72 tuntia (3 vrk) sinun stressitilannettasi, sydämensykkeesi vaihtelut, onko paljon lisälyöntejä, sisältyykö vuorokauteen palautumista? Näet miten päiväsi tapahtumat ja rutiinit vaikuttavat yöuneesi ja onko unesi palauttavaa? Mittaus on helppo ja luotettava tapa nähdä missä mennään.

Tasapainoon pääsemiseksi tarvitaan siis myös rentoutumishetkiä ja palautumista. Parasympaattinen hermosto täytyy saada aktiiviseksi. Parasympaattisen tärkein hermo on kymmenes aivohermo, nimeltään kiertäjähermo eli vagushermo. Se ulottuu kehon kaikkiin tärkeisiin elimiin, vaikuttaen laaja-alaisesti terveyteemme.

Lisäapuna Sun Jeesi tarjoaa erilaisia rentouttavia hierontahoitoja, joista voidaan valita sinulle sopivin.

Hyvinvointimittauksen jälkeen Hyvinvointianalyysi käydään asiantuntijan kanssa läpi, asetetaan hyvinvoinnin tavoitteet ja saat suositukset kuinka toimia jatkossa.

Todella monet ihmiset käyttävät Hyvinvointianalyysiä apuna oman tilanteensa varmistamisessa. Mittaus on helppo toteuttaa. Oma hyvinvointi on ensisijaisen tärkeää jaksamisessa. Kun sinä voit paremmin, asiat sujuvat paremmin ja hyvinvoiva ihminen vaikuttaa myönteisesti myös ympäristöönsä.

Aloita rohkeasti uusi elämä. Autan sinua.
Mukavaa vuoden alkua! 🙂
terveisin Susanna

Pääset tilaamaan Firstbeat Hyvinvointianalyysin tästä
https://hierontavantaa2.pm3.fi/tuote/firstbeat-hyvinvointianalyysi/