Yleisesti ottaen niitä pitäisi koko ajan harjoitella, muutama kerta viikossa. Lisäksi siihen päälle vielä sykettä kohottavaa liikuntaa, jotta se vaikuttaisi myönteisesti terveyteesi. Esimerkiksi 2 h 30 min reipasta tai 1 h 15 min rasittavaa liikuntaa viikossa tuottaa merkittäviä terveyshyötyjä. Nämä asiat pystyy tarkistamaan Firstbeat Hyvinvointianalyysillä, jonka saat Sun Jeesin kautta.

Mutta siihen liikunnan harjoitteluun; jos elämänrytmisi on esimerkiksi töiden takia tai pienten lasten vuoksi sellainen, että et pysty lähtemään salille tai ryhmäjumppiin, niin silloin on kotona treenaaminen erittäin hyvä vaihtoehto.

Kannattaa ottaa käyttöön ohjelma, jota voit tehdä kotona, työmatkalla, lomalla tai ihan missä vaan. Tarvitset vain nettiyhteyden ja kännykän, tabletin, tietokoneen, läppärin tai tv:n.

Ohjelma on nimeltään treenaakotona.com

Itse käytän sitä aina kun ei ole mahdollisuutta lähteä ryhmäjumppiin tai salille. Tekeminen ei ole silloin kellonajasta kiinni.

Ohjelmassa on todella paljon erilaisia treenejä. On hikijumppia, kahvakuulaa, joogaa, pilatesta, hiittiä, kehonpainoharjoittelua, terve selkä-jumppaa, keskivartalotreeniä, vatsapakaraa, käsipainotreeniä, liikkuvuutta ja kehonhuoltoa, lempeää lihaskuntoa, keppijumppaa, senseitä, pumppia, liukutreeniä, perhetreeniä, raskausajan liikuntaa & babytreeniä, combat/kamppailutreeniä, treenicombot, jumppapallotreeniä, kuntosaliohjelmia, mindfulnessia, työergonomiaa, helppoja tuolijumppia, Kehitysvammatuki 57 ry:n kanssa yhteistyössä tehtyjä Vipinä treenejä. Tarjolla on myös lyhyempiä treenejä; alkulämmittelyä, loppuverryttelyä ja aamujumppaa, joissa kesto on 10-15 min.

Lisäksi ohjelmasta löytyy Ruoka ja ravinto -osuus, jossa on ohjeita esimerkiksi terveelliseen ruokavalioon ja painonhallintaan.

Ihan mahtava kattaus kaikenlaista! Kun tilaat tämän ohjelman itsellesi käyttöön, saat joka viikko uusia treenejä ja myös vanhat treenit ovat rajattomasti käytössäsi. Hinta tälle kokonaisuudelle on normaalisti 149 € / vuosi.

Kun rekisteröidyt käyttäjäksi ja laitat kampanjakoodin sunjeesi, saat alennusta ja hinnaksi jää 97 € /vuosi.

Sun Jeesin koodilla erittäin edullinen hinta ja voit koko vuoden treenata vaihtelevasti eri ohjelmilla koulutettujen ohjaajien avulla. Nyt voit mukavasti treenailla kotona, matkalla, mökillä tai missä vaan. Suunnittele itse ajankohdat viikkoosi!

Tästä pääset ostamaan palvelun: https://treenaakotona.com/

Mahdollisuus maksaa myös Sporttipassilla, Smartumilla, Edenredin mobiilimaksulla ja virike-seteleillä, Eazybreakilla, Tyky-Onlinella tai liikuntaseteleillä

Innokasta treenailua!

terveisin Susanna / Sun Jeesi