Oletko koskaan kokenut kivillä hierontaa? Käyttämäni kivet ovat ihanan sileitä ja pehmeitä iholla. Ne liukuvat ihon pintaa pitkin öljyn avulla, eivätkä tuota silloin kitkaa.

Omat kiveni ovat kotoisin Perusta, luonnon muokkaamia basalttikiviä. Lämmitän kivet keraamisella tasolla sopivan lämpöisiksi ja hoidon aikana vaihtelen kiviä hierottavan alueen mukaisesti. Toiset kivet ovat aina lämmittelemässä lämmittimessä ja odottavat vuoroaan. Kivet eivät saa koskaan polttaa ihoa, vaan hieronta täytyy tuntua mukavan lämpimältä ja rentouttavalta.

Kivet pesen aina jokaisen hoitokerran jälkeen. Kivet täytyy myös laittaa lämpenemään hyvissä ajoin ennen hierontasessiota. Joten esivalmistelua ja jälkipuuhaakin tässä hieronnassa on melko paljon.

Kivihieronnassa hyvä öljy on luomulaatuinen seesamiöljy. Öljy lämmitetään miellyttävän tuntuiseksi. Seesamiöljy yleensä sopii kaikille ja se myös hoitaa ihoa.

Kun tulet hierontaan, voit puhallella stressiä pois ja nauttia. Muista, että tämä on sinun omaa aikaasi, sinun ei nyt tarvitse huolehtia mistään eikä tehdä yhtään mitään. Rentoutumista täytyy ihan opetella, kun arki on yhtä hullunmyllyä, kiirettä ja paineita. Kiireettömien hetkien lisääminen elämään on ensiarvoisen tärkeää, se pitää sinun terveyttäsi yllä.

Lämmön vaikutuksesta parasympaattinen hermosto aktivoituu ja auttaa kehoa rentoutumaan ja se alentaa verenpainetta. Kivet eivät saa kuitenkaan olla liian kuumia, ja tästä kyselen myös asiakkaan tuntemuksia.

Joillekin henkilöille ei voi kuumakivihieronta sovi. Tällaisia tilanteita ovat: raskaus, akuutti vamma, turvotus, ihottuma/iho-ongelmat, avoimet haavat, sydänsairaudet, pahanlaatuiset kasvaimet, heikentynyt tunto, juuri tehty leikkaus, suonikohjut tai tulehdus kehossa. Myöskään ei sovi henkilöille, joilla mikään hieronta tai kuumuudesta johtuvat hoidot eivät ole sallittu terveydentilan vuoksi.

Kuten monet suomalaiset lähtevät etelään lämpöä hakemaan tai haluavat saunan miellyttävien löylyjen lämpöön, lämpimillä kivillä hierominen antaa samanlaista vaikutusta eli helpottaa kipua, jäykkiä lihaksia sekä vähentää stressiä. Olemme kokonaisuus, rentoutuminen pään sisällä vaikuttaa myös kehoon ja päinvastoin.

Tätä tunnetta yritän tavoitella tehdessäni kuumakivihierontaa, auttaa asiakasta helpottamaan olotilaansa tai vain nauttimaan omasta hetkestään.

Tervetuloa kuumakivihierontaan!
Ajan pääset varaamaan täältä:
https://hierontavantaa2.pm3.fi/ajanvaraus/

-Susanna