Syksy on tullut ja nyt kannattaa lisätä buustia immuunipuolustusjärjestelmääsi pitääksesi itsesi hyvässä kunnossa.

Suosittelen Wild Nutrition -sarjasta valitsemaan itsellesi omaan elämäntilanteesi sopivat, luonnolliset ravintoaineet. Ne tarjoavat enemmän vastinetta kehollesi ja myös rahoillesi

Mikä Food-Grown ravintolisissä on poikkeavaa?

Valmistustapa.

Ravintoaineet lisättään 100% täysravintoon ja annetaan kasvaa, kehittyä ja lopulta sulautua erottomattomaksi osaksi ruokaa. Tämä ainutlaatuinen Food-Grown® valmistustapa lisää merkittävästi ravintoaineiden tehokkuutta. Valmistustapa erottaa Wild Nutritionin valmisteet muista markkinoilla olevista ravintolisistä, joista valtaosa sisältää synteettisiä ja eristettyjä ravintoaineita.

Miksi Food-Grown® ravintolisät ovat niin tehokkaita?

Elimistö tunnistaa Food-Grown® valmisteet ruoaksi ja siksi imeyttää hyvin niiden sisältämät ravintoaineet. Ravintoaineet myös vaikuttavat kehossa pidempään koska elimistö varastoi kaiken niiden hyvän. Valmisteiden luonnolliset kofaktorit auttavat kuljettamaan ravintoaineet sinne missä niitä tarvitaan.

Toisin kuin monet muut valmisteet, Food-Grown® ravintolisät ovat tehokkaita pieninäkin annoksina.

Ravintomuotoiset Food-Grown® ravintolisät etenevät elimistössä helpommin kohti määränpäätään. Näin saavutetaan haetut edut ilman, että siihen tarvittaisiin vaikkapa erittäin vahvaa, 100 milligramman annosta kemiallisesti eristettyä riboflaviinia. Esimerkkinä tutkimuksessa* havaittiin, että ravintomuotoinen FOOD-GROWN® C-vitamiini oli biosaatavuudeltaan yli 1201% eristettyä askorbiinihappoa parempi.

Miksi tarvitsemme Food-Grown® ravintolisiä?

Stressi, huonot ruokailutottumukset sekä altistuminen ympäristökemikaaleille aiheuttavat elimistöömme ravintoaineiden vajetta. Eurooppalaisen maaperän arvioidaan olevan jopa 70% ravintoköyhempää kuin 60 vuotta sitten. Jopa luomuruoan on todettu  sisältävän vähemmän vitamiineja kuin ennen.

Tämän lisäksi odotettu elinikämme on pidentynyt ja tarvitsemme optimaalista ravintoa tukemaan terveyttä läpi elinkaaremme.

Itse olen sitä mieltä, että emme mitenkään pysty saamaan meille myytävästä ruoasta tarpeeksi ja monipuolisesti kaikkia tarvitsemiamme ravintoaineita. Meidän on itse huolehdittava niiden saannista pysyäksemme kunnossa ja turvataksemme mahdollisimman hyvin kehomme toimivuuden. Vahvuus tulee sisältäpäin. Annatko laadukasta ravintoa itsellesi?

Olen nähnyt vaikka kuinka monia ihmisiä, jotka huonolla ravinnolla kuihtuvat, kipuilevat ja kärsivät nyt ja tulevaisuudessa. Olen nähnyt myös esimerkkejä vanhemmista ihmisistä, jotka huolehtivat hyvillä lisäravinteilla ruokavalionsa paremmaksi ja ovat todella hyvässä kunnossa. Olen myös itsekin oppinut heiltä. Ravinnolla on todellakin meille merkitystä. Ja sen pitää olla jatkuvaa. Prosessoidulla ruoalla ei pitkälle pötkitä. Ruoan pitää olla aitoa ruokaa.

 

Jotkut tuotteista ovat suunnattu naisille tai miehille tukemaan erilaisissa elämänvaiheissa.

Sun Jeesi toimii Wild Nutrition tuotteiden jälleenmyyjänä Vantaalla. Voit ostaa näitä luonnollisia ravintoaineita hoitohuoneelta tai täältä verkkokaupasta.

Jos olet kiinnostunut todella hyvistä lisäravinteista, tässä niitä on!
Katso verkkokaupasta https://hierontavantaa.fi/tuote-osasto/muut-tuotteet/

Täältä voit vielä tutustua esitteeseen ja kuinka kapselit valmistetaan
Wild Nutrition esite