Hyvää Ystävänpäivää!

Hyvälle ystävälle on mukava antaa joskus lahja. Paras lahja on sellainen, mikä tuntuu hyvältä ja siitä on terveydellistäkin hyötyä. Rentouttava hierontahoito on ihana saada! Suosittelisin nyt jotain ayurvedista hierontahoitoa. Se on enemmän kuin pelkkä hieronta. Se on kokemus. Rauhallinen ilmapiiri rentouttaa. Otan jokaisen ihmisen vastaan yksilönä ja huomioin hänet kokonaisvaltaisesti. Kaikki tarvitsemme omaa aikaa ja rauhaa omalla tavallamme. Vaikka asiakas tulee pään- ja kasvojenhierontaan (facelift), käyn aluksi myös hänen jalkateriensä luona ja asetan jalat suoraan, jotta koko keholla on hyvä olla 🙂  Hieronta vaikuttaa koko ihmiseen!

Ki-energiahieronta on lihasten hierontaa, mutta se rauhoittaa myös koko kehoa ja mieltä. Intialainen koko kehon hierontahoito kestää 1,5 tuntia.
Lue tarkemmin ki-energiahieronnasta täältä: https://hierontavantaa.fi/ki-energiahieronta-intialainen-koko-kehon-hierontahoito/

Lahjakortti on aina hyvä vaihtoehto! 🙂
e-lahjakortin saat maksun jälkeen samantien sähköpostiisi ja halutessasi myös suoraan saajan sähköpostiin. Lahjakortin voi myös tulostaa.
Lahjakorttia voi käyttää mihin tahansa hoitoihin tai verkkokaupan tuotteisiin. Jäljelle jäävän summan voi käyttää myöhemmin. Lahjakortit ovat voimassa 1 vuoden.
e-lahjakortit löydät täältä: https://hierontavantaa.fi/tuote-osasto/e-lahjakortit/

Firstbeat Hyvinvointianalyysi on mieluinen lahja henkilölle, joka tarvitsee tarkistusta oman jaksamisensa kanssa ja onko palautuminen riittävää.
Kenelle Hyvinvointianalyysistä on apua?
Vastaus: Ihan kaikille, jotka ovat kiinnostuneet omasta hyvinvoinnistaan ja terveydestään. Ihmisille, jotka haluavat aloittaa tekemään jotain oman hyvinvointinsa eteen tai ihmisille, jotka haluavat tarkistaa onko nykyinen tilanne hyvä vai pitääkö tehdä joitain asioita toisin.

Kolmen vuorokauden mittaus, jona aikana eletään aivan normaalisti. Mittauksen jälkeen tulokset puretaan laitteesta ja siitä saadaan vuorokausikohtainen raportti. Raportti  käydään yhdessä läpi, jolloin siitä saadaan paras hyöty.
Lue täältä lisää: https://hierontavantaa.fi/firstbeat-hyvinvointianalyysi/

Tilaa Firstbeat Hyvinvointianalyysi tästä: https://hierontavantaa.fi/tuote/firstbeat-hyvinvointianalyysi/
Lahjakortin voit tilata tästä: https://hierontavantaa.fi/tuote/lahjakortti-hyvinvointianalyysiin/