Äidit tarvitsevat parasta hemmottelua ja hyvää oloa. Sitä saa Sun Jeesin hierontahoidoissa 🙂

e-lahjakortti on siitä hyvä lahja, että sillä voi saaja valita itse mieluisimman hierontahoidon.

e-lahjakorttia ei tarvitse käyttää kokonaan kerrallaan, vaan jos arvoa jää vielä jäljelle, sen voi käyttää myös myöhemmin verkkokaupassa, vaikka osasuorituksena hierontaan tai muuhun ostokseen. e-lahjakortti on voimassa ostopäivästä 1 vuoden.
e-lahjakortin saat ostettua täältä: https://hierontavantaa.fi/tuote-osasto/e-lahjakortit/

Tällaisista hoidoista naiset pitävät:

Suosittelen esimerkiksi naisille suunnattua ayurvedista kokovartalohierontaa. Hieronta on rentouttavaa ja kivutonta. Se on nautinnollista! Siinä, kuten muissakin ayurvedisissa hieronnoissa otetaan aina koko ihminen huomioon. Hieronta kestää 1h 15min.

Toinen mahtavan ihana hierontahoito on ki-energiahieronta. Siinä myös hierotaan lihaksia erilaisin tekniikoin. Se on rentouttava, rauhoittava, kivuton ja energisoiva hoito. Tässä, kuten muissakin ayurvedisissa hierontahoidoissa, hierottu alue rauhoitetaan lopuksi marmapisteitä käsittelemällä. Hieronta kestää 1,5 tuntia. Myös nautinto! Tämä on Sun Jeesin toiseksi suosituin hierontahoito.

Jos pitää enemmän yhden alueen hieronnasta, on ayurvedinen pää- ja kasvohieronta aivan ihana! Rentouttaa hartioiden, niskan, kasvojen ja pään alueita. Luonnollinen facelift! Tämä hierontahoito kestää joko 45 min tai 60 min, valinnan mukaan.

Ayurvedinen jalka- ja käsihieronta rentouttaa myös koko kehoa. Ihana myös! Tämä hoito kestää 1,5 tuntia. Tässäkin käytetään lämmitettyä öljyä ja rauhoitellaan alueita lopuksi marmapisteitä käsittelemällä.

Jos ei ole koskaan kokeillut kuumakivihierontaa, sekin on hyvä ja ihana vaihtoehto. Lämpimät, luonnon muovaamat kivet liukuvat öljyn avulla pehmeästi lihaksia hieroen. Valita voi selän alueen hieronnan tai koko vartalon. Selän alueen hieronta kestää 45 min, koko vartalo 75 min tai 90 min, valinnan mukaan.

Vielä mainitsen hermoratahieronnan, mikä on Sun Jeesin suosituin hoito. Se vaikuttaa monella tavalla, mm. ääreishermoston kautta. Hoito kestää 1,5 – 2 tuntia. Se on kivuton ja erittäin rentouttava hierontahoito. Rauhoittaa kokonaisvaltaisesti ja sen avulla on todella useat saaneet apua myös unettomuuteen. Hermoratahieronnalla olen saanut todella hyviä tuloksia asiakkaiden moniin eri vaivoihin.
Voit lukea siitä lisää täältä: https://hierontavantaa.fi/hermoratahieronta/

Se on tullut selväksi, että Sun Jeesissä ei ole muita kuin ihania hierontahoitoja, valitset sitten minkä tahansa! 🙂

Sun Jeesin e-lahjakortti on hyvä lahja
https://hierontavantaa.fi/tuote-osasto/e-lahjakortit/

Voit myös varata suoraan ajan: https://hierontavantaa.fi/ajanvaraus/