Onko sinun vaikea lähteä ryhmätunnille tai salille jumppaamaan? Välillä se voi olla ihan mahdotonta, esimerkiksi pienten lasten hoitojärjestelyjen vuoksi tai töiden takia se tuntuu liian vaikealta. Silloin kotona treenaaminen on ainoa vaihtoehto.

Suosittelen, että harrastat säännöllistä liikuntaa, jotta pysyt toimintakuntoisena. Jos et harrasta mitään liikuntaa, toimintakykysi hiipuu pikku hiljaa. Voimat vähenevät ja väsyttää. Lihaskuntoa voi parantaa, kun teet harjoitteita. Mieli virkistyy ja olosi alkaa tuntumaan mukavammalta.

Lihaskuntoa pitäisi harjoitella muutama kerta viikossa. Lisäksi siihen päälle vielä sykettä kohottavaa liikuntaa, jotta se vaikuttaisi myönteisesti terveyteesi. Esimerkiksi 2 h 30 min reipasta tai 1 h 15 min rasittavaa liikuntaa viikossa tuottaa merkittäviä terveyshyötyjä.

Kannattaa ottaa käyttöön ohjelma, jota voit tehdä kotona, työmatkalla, lomalla tai ihan missä vaan. Tarvitset vain nettiyhteyden ja kännykän, tabletin, tietokoneen, läppärin tai tv:n.

Itse käytän ohjelmaa aina kun ei ole mahdollisuutta lähteä ryhmäjumppiin tai salille. Tekeminen ei ole silloin kellonajasta kiinni.

Ohjelma on nimeltään treenaakotona.com ja Sun Jeesin koodilla saat alennuksen ohjelmasta.

Ohjelmassa on todella paljon erilaisia treenejä. Sieltä löytyy 700 täyspitkää treeniä ohjaajan kanssa. Suurin osa harjoituksista on 30 min pituisia. Tarjolla on myös pidempiä ja lyhyempiä treenejä. On core/keskivartalotreeniä, kahvakuulaa, joogaa, pilatesta, hiittiä, kehonpainoharjoittelua, terve selkä-jumppaa, keskivartalotreeniä, vatsapakaraa, käsipainotreeniä, liikkuvuutta ja kehonhuoltoa, lempeää lihaskuntoa, keppijumppaa, senseitä, pumppia, steppilautatreeniä, liukutreeniä, perhetreeniä, raskausajan liikuntaa & babytreeniä, combat/kamppailutreeniä, treenicombot, jumppapallotreeniä, kuminauhatreeniä, kuntosaliohjelmia, mindfulnessia, työergonomiaa, helppoja tuolijumppia, senioritreeniä jne.

Jokaiselle jotakin sopivaa!  Muista koodi: sunjeesi
Sun Jeesin koodilla erittäin edullinen hinta ja voit koko vuoden treenata vaihtelevasti eri ohjelmilla koulutettujen ohjaajien avulla.

Kun rekisteröidyt käyttäjäksi ja laitat kampanjakoodin sunjeesi, saat alennusta ja hinnaksi jää 97 € /vuosi (normaalisti 149 €/vuosi).

Ihan mahtava kattaus kaikenlaista! Kun tilaat tämän ohjelman itsellesi käyttöön, saat joka viikko uusia treenejä ja myös vanhat treenit ovat rajattomasti käytössäsi.

Tästä pääset ostamaan palvelun: https://treenaakotona.com/

Maksaa voi myös näillä: liikuntaseteli, Smartum, Tyky, ePassi, Easybreak, tai Edenredin mobiilimaksu Eazybreakilla,

Innokasta treenailua!