BOHO -luonnon-kosmetiikkaa, kynsilakka Nomade

7,50 

Upea, oranssinpunainen sävy.

7 Free

Ekologinen ja vegaaninen.

Kynsilakoista on poistettu kaikki yleisimmät allergisoivat sekä haitallisimmat ainesosat, ne ovat ns. 7free ja 8free – lakkoja.

Tiesitkö, että jokaiseen kynsilakkapulloon on merkattu värikoodin alapuolelle kasviraaka-aineiden prosenttiosuus tuotteessa, tämä vaihtelee sävyittäin. Tässä sävyssä se on 77%.

Bohossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla luonnonmukainen ajattelu ja trendikkyys.

Toimitus:
– postitse, hintaan lisätään postitusmaksu
– nouto Sun Jeesi, Mikkolan hoitohuoneelta 0 €

Osta itsellesi tai anna lahjaksi!

 

Kuvaus

Luonnonkosmetiikkaa

Ranskalaisen Boho Green tuotevalikoima koostuu laadukkaista kosmetiikkatuotteista. Kaikki kosmetiikkatuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteet sisältävät paljon luomu raaka-aineita. Lisäksi pakkauksissa on huomioitu ympäristönsuojelu. Boho Green Make-Up on värien iloittelua – ekologista ja eettistä ajattelua – ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin. Hinnat ovat myös kuluttajaystävällisiä.

Boho Green Revolution tarjoaa laajan valikoiman meikkituotteita jokapäiväiseen käyttöön ja juhlaan. Tuotteiden laaja värivalikoima mahdollistaa myös ammattimaisen käytön mm. hää- ja juhlaehostuksiin. Bohon pakkaukset ovat niin pitkälle kuin mahdollista pahvisia, lisäksi käytössä on lasi ja puu (saarnipuu). Boho välttää ns. ylipakkaamista, tämän vuoksi tuotteet ovat ilman ulkopakkauksia / sellofaaneja.

Kynsilakkojen vaikuttavat ainesosat: raaka-aineet luonnollista alkuperää (puuvilla, villa, peruna, maissi, vehnä ja maniokki).

INCI VAO 16 : BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ISOSORBIDE DICAPRYLATE/CAPRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, SILICA, DIACETONE ALCOHOL, BENZOPHENONE-1, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, PHOSPHORIC ACID, ALUMINA, CI 15850 RED 6 LAKE, CI 19140 YELLOW 5 LAKE, CI 77891 TITANIUM DIOXIDE.

 

7FREE  tarkoittaa, että kynsilakka ei sisällä näitä:

tolueeni, formaldehydi, diputyyli, ftalaatti, formaldehydihartsi, parabeeni, ksyleeni, kamferi. Saattaa sisältää pieniä määriä hartsia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BOHO -luonnon-kosmetiikkaa, kynsilakka Nomade”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *