Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient +45 Women’s

37,00 

Luonnolliset vitamiinit naisille,
60 kaps.

Tämä tuote on erityisesti yli 45-vuotiaille naisille räätälöity monivitamiinivalmiste, jossa on Food-Grown® -ravinteita, mineraaleja ja yrttejä. Monivitamiinivalmiste on kehitetty tukemaan tämän ikävaiheen elämän vaativia tilanteita, hormonaalisia, fyysisiä  ja tunne-elämään liittyviä muutoksia. Tuotteeseen on lisätty cordyceps-sientä sekä kurkumaa tukemaan vitamiinien ja mineraalien vaikutuksia.

Wild Nutrition -ravintolisäsarjan tuotteet ovat 100% luonnollisia, ravinnosta koostuvia vitamiini- ja hivenainevalmisteita.

Kuvaus

Food-Grown® Daily Multi Nutrient 45+ yli 45-vuotiaille naisille sisältää erittäin ravinnerikkaita lähteitä magnesiumia, K-vitamiinia, mangaania, D-vitamiinia ja C-vitamiinia, jotka tukevat luiden pysymistä normaaleina. Sinkki, biotiini ja kupari edistävät ihon ja hiusten pysymistä normaaleina. Valmiste sisältää myös B3- ja B5-vitamiineja sekä foolihappoa (luonnollisessa folaattimuodossa), jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Jodi ja seleeni edistävät kilpirauhasen normaalia toimintaa ja B6-vitamiini edistää hormonitoiminnan säätelyä sekä normaaleja psykologisia toimintoja. B12-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Yli 45-vuotiaille naisille ammattitaidolla kehitetty Food-Grown® valmiste, joka sisältää vitamiinien ja hivenaineiden lisäksi luontaisia kasviuutteita tukemaan elimistön energiavarastoja, jokapäiväisen elämän hallintaa sekä tähän elämänvaiheeseen tyypillisesti liittyviä hormonaalisia, fyysisiä ja tunne-elämään liittyviä muutoksia. Lisävahvistusta tuotteeseen tuovat Cordyceps-sieni sekä kurkuma. Alle 45-vuotiaille naisille on Food-Grown Daily Multi Nutrient Women’s -valmiste.

Miten eroaa muista ravintolisistä?
Tuotteiden teho perustuu ainutlaatuiseen valmistusmenetelmään. Lisätyt ravintoaineet kasvatetaan tuoreessa raakaruokamassassa.

Tehokkuutta
Wild Nutrition -ravintolisät ovat tehokkaita myös pieninä annoksina, sillä Food-Grown® -menetelmä parantaa vitamiinien ja mineraalien biohyödynnettävyyttä ja vaikuttaa kehossa.

Kapselit on pakattu tummiin lasipurkkeihin parhaan mahdollisen säilyvyyden takaamiseksi.

Annostus: 2 kapseliä päivässä
Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää.

Ravintosisältö:

2 kapselia sisältää:
D3-vitamiini 1.5μg
E-vitamiini 5mg a-TE**
C-vitamiini 30mg
K-vitamiini 10ug
B1-vitamiini 1.4mg
B2-vitamiini 1.6mg
Niasiini 5mg NE
B6-vitamiini 2mg
Foolihappo 60μg
B12-vitamiini 1μg
Biotiini 45μg
Pantoteenihappo 5mg
Kalsium 20mg
Magnesium 30mg
Rauta 3mg
Sinkki 4mg
Kupari 500μg
Mangaani 1mg
Seleeni 100μg
CTF-kromi 50μg
Molybdeeni 10μg
Jodi 20μg
Boori 1mg
Koliini 2,5mg
Inositoli 25mg
Alfalipoiinihappo 20mg
Betakaroteeni 1,5mg
Bioflavonoidit 5mg
Kurkumajauhe 50mg
Cordyceps sinensis-jauhe 50mg
Betaiinihydrokloridi 50mg
Koentsyymi Q10 0,2mg

Energiaa, rasvaa,proteiineja ja hiilihydraatteja mitättömiä määriä.
**a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti/a-TE-alfa-tokoferyl ekvivalenter

Ainesosat: Sitrushedelmälihassa kasvatettu C-vitamiini ja bioflavonoidit, E-vitamiini keltaisesta herneestä, betakaroteeni porkkanavalmisteesta, vitamiini- ja ravinnevahvistetusta hiivasta K1-vitamiini, foolihappo (luonnollisessa folaattimuodossa) tiamiini, riboflaviini, B6-, B12- ja D3-vitamiini, niasiini, pantoteenihappo, biotiini, koliini, inositoli, GTF-kromi, boori ja koentsyymi Q10, Lactobacillus bulgaricuksesta magnesium, kupari, mangaani, seleeni, sinkki, molybdeeni, rauta, jodi ja kalsium, alfalipoiinihappo, kurkumajauhe, Cordyceps sinensis-jauhe ja betaiinihydrokloridi. Kasviskapseli (selluloosa)

Ei sisällä: Apuaineita, vehnää, soijaa, gluteenia, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.

Huomioitavaa: Raskaana olevien, imettävien, lääkkeitä käyttävien ja lääkärin hoidossa olevien tulee konsultoida terveydenhuollon ammattilaista ennen ravintolisien käyttöä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytys kuivassa, viileässä, suojassa auringon valolta ja lasten ulottuvilta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient +45 Women’s”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *