Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient Women’s

37,00 

Luonnolliset vitamiinit naisille,
60 kaps.

Tämä monivitamiinivalmiste on kehitetty erityisesti alle 45 vuotiaille naisille. Tuote sisältää tärkeimmät Food-Grown® vitamiinit, mineraalit ja yrtit tämän ikävaiheen tyypillisten päivittäisten haasteiden kohtaamiseen, immuunijärjestelmän tukemiseen, energisyyteen ja naishormonien luonnollisen syklin tukemiseen. Luomulaatuinen punajuuri ja ashwagandha toimivat yleisvahvistavana ravintona.

Pääasialliset hyödyt

  • Ashwagandha kiireisille ja aktiivisille naisille
  • Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

Wild Nutrition -ravintolisäsarjan tuotteet ovat 100% luonnollisia, ravinnosta koostuvia vitamiini- ja hivenainevalmisteita.

 

Kuvaus

Food-Grown® Daily Multi Nutrient on suunniteltu vastaamaan alle 45-vuotiaiden nuorten naisten ravitsemuksellisiin tarpeisiin, kun keho on sekä fysiologisten että psykologisten haasteiden edessä. Näitä haasteita voivat olla esimerkiksi vaihtelevat hormonitasot, kuukautiset, kiireinen elämäntyyli sekä hapetusstressi. Valmiste tukee myös hedelmällisyyttä. Hapetusstressi on solutasolla tapahtuvaa stressiä, joka johtuu mm. kiireisen ja stressaavan elämäntyylin, ympäristösaasteiden, epäterveellisen ruokavalion ja raskaiden urheilusuoritusten aiheuttamasta biokemiallisesta kuormituksesta.

Valmisteeseen on lisätty alfalipoiinihappoa, inositolia, luomu punajuurijauhetta ja ashwagandhaa.

Miten eroaa muista ravintolisistä?
Tuotteiden teho perustuu ainutlaatuiseen valmistusmenetelmään. Lisätyt ravintoaineet kasvatetaan tuoreessa raakaruokamassassa.

Tehokkuutta
Wild Nutrition -ravintolisät ovat tehokkaita myös pieninä annoksina, sillä Food-Grown® -menetelmä parantaa vitamiinien ja mineraalien biohyödynnettävyyttä ja vaikuttaa kehossa.

Kapselit on pakattu tummiin lasipurkkeihin parhaan mahdollisen säilyvyyden takaamiseksi.

Annostus: 2 kapseliä päivässä
Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää.

Ravintosisältö:

2 kapselia sisältää:
D3-vitamiini 1.5μg
E-vitamiini 5mg a-TE**
C-vitamiini 30mg
K-vitamiini 10ug
B1-vitamiini 1.4mg
B2-vitamiini 1.6mg
Niasiini 5mg NE
B6-vitamiini 5mg
Foolihappo 60μg
B12-vitamiini 1μg
Biotiini 45μg
Pantoteenihappo 5mg
Kalsium 10mg
Magnesium 30mg
Rauta 3mg
Sinkki 5mg
Kupari 500μg
Mangaani 1mg
Seleeni 100μg
CTF-kromi 50μg
Molybdeeni 10μg
Jodi 20μg
Koliini 2,5mg
Inositoli 10mg
Alfalipoiinihappo 10mg
Betakaroteeni 1,5mg
Bioflavonoidit 5mg
Luomupunajuurijauhe 50mg
Ashwahagandha-jauhe 200mg

 Energiaa, rasvaa,proteiineja ja hiilihydraatteja mitättömiä määriä.
**a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti/a-TE-alfa-tokoferyl ekvivalenter

Ainesosat: Sitrushedelmälihassa kasvatettu C-vitamiini; vitamiini-ja mineraalivahvistetun hiivan tuottamana tiamiinia, riboflaviinia, B6-vitamiinia, B12-vitamiinia, foolihappoa (luonnollisessa folaatti-muodossa), D3-vitamiinia, GTF-kromia, rautaa, pantoteenihappoa, niasiinia, molybdeenia, jodia, biotiinia ja sinkkiä; Lactobacillus bulgaricuksen tuottamana magnesiumia, betaiinihydrokloridia, punajuurijauhetta, maitakesienijauhetta, reishijauhetta. Kasviskapseli (selluloosa)

Ei sisällä: Apuaineita, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita, vehnää, gluteenia, soijaa eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.

Huomioitavaa: Raskaana olevien, imettävien, lääkkeitä käyttävien ja lääkärin hoidossa olevien tulee konsultoida terveydenhuollon ammattilaista ennen ravintolisien käyttöä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytys kuivassa, viileässä, suojassa auringon valolta ja lasten ulottuvilta.

45 ikävuoden jälkeen naisille on oma tuote Food-Grown Daily Multi Nutrient 45+

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient Women’s”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *