Wild Nutrition Food-Grown® Magnesium

22,90 

Food-Grown® Magnesium on valmisteessa erittäin hyvin imeytyvässä muodossa. Magnesium osallistuu ihmiskehossa ja aivoissa yli 300 biokemialliseen prosessiin, joista useat edistävät esimerkiksi hermoston normaalia toimintaa, energia-aineenvaihduntaa ja psykologisia toimintoja. Siksi magnesiumia käytetään luonnollisena rauhoittavana aineena.

On arvioitu, että lähes 70% länsimaisista naisista kärsivät tämän avainasemassa olevan mineraalin puutteesta. Magnesium on tärkeä kofaktori monen muun ravintoaineen, kuten kalsiumin, imeytymisessä ja siksi se edistää luuston pysymistä normaalina.

Wild Nutrition -ravintolisäsarjan tuotteet ovat 100% luonnollisia, ravinnosta koostuvia vitamiini- ja hivenainevalmisteita.

 

Kuvaus

Koko perheelle soveltuva ravintomuotoinen Food-Grown® magnesiumvalmiste. Sisältää 80mg (kahdessa kapselissa) tutkitusti hyvin imeytyvässä muodossa olevaa magnesiumia, joka auttaa tukemaan energia-aineenvaihduntaa ja hermoston normaalia toimintaa.

Magnesiumia käytetään yleisesti ”rauhoittavana ja rentouttavana” mineraalina illalla ennen nukkumaanmenoa. Luut ja hampaat tarvitsevat myös tuekseen magnesiumia. Kiireellisille henkilöille tueksi haasteellisina aikoina.

Pääasialliset hyödyt

  • Edistää normaaleja psykologisia toimintoja
  • Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • Auttaa vähentämään väsymystä
  • Edistää hermoston normaalia toimintaa

Miten eroaa muista ravintolisistä?
Tuotteiden teho perustuu ainutlaatuiseen valmistusmenetelmään. Lisätyt ravintoaineet kasvatetaan tuoreessa raakaruokamassassa. Wild Nutrition on 100 % aidosti luonnollinen ravintolisä.

Tehokkuutta

Wild Nutrition -ravintolisät ovat tehokkaita myös pieninä annoksina, sillä Food-Grown® -menetelmä parantaa vitamiinien ja mineraalien biohyödynnettävyyttä ja vaikuttaa kehossa.

Kapselit on pakattu tummiin lasipurkkeihin parhaan mahdollisen säilyvyyden takaamiseksi.

Annostus: 2 kapseliä päivässä
Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää.

Ravintosisältö:

2 kapselia sisältää:
Magnesium 80mg


Ei sisällä:
 Apuaineita, vehnää, soijaa, gluteenia, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.Energiaa, rasvaa,proteiineja ja hiilihydraatteja mitättömiä määriä.

Ainesosat:
Magnesium Lactobacillus bulgaricus-bakteerin tuottama. Kasviskapseli (selluloosa).

  • Sopii kasvissyöjille. Kapselin voi avata ja sisällön sekoittaa ruokaan tai juomaan
  • Huomioitavaa: Lääkkeitä käyttävien ja lääkärin hoidossa olevien tulee konsultoida terveydenhuollon ammattilaista ennen ravintolisien käyttöä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytys kuivassa, viileässä, suojassa auringon valolta ja lasten ulottuvilta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wild Nutrition Food-Grown® Magnesium”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *